Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Тенденции при аксесоарите за Пролет/Лято 2022: Голямата пазарска чанта


Тенденции при аксесоарите за Пролет/Лято 2022: Голямата пазарска чантаДокато 2020 и 2021 са годините на сламената чанта, 2022 ще представи голямата пазарска чанта, която ще е хибрид между модерност и практичност.

подробно...


Дамските комплекти - стилна алтернатива на роклите


Дамските комплекти - стилна алтернатива на роклитеВсяка жена знае, че роклята е една от най-удобните дрехи. Тя ни спестява чуденето как да комбинираме отделните дрехи. Много жени обаче се чустват комфортно с панталон. За тях стилните дамски комплекти са едно добро решение за готова комбинация, която придава изискан външен вид.

подробно...


Модни обувки за всеки вкус - тенденциите на сезона


Модни обувки за всеки вкус - тенденциите на сезонаПо отношение на модните обувки, точно сега е време за смели експерименти както със стил, така и с цвят. Актуалната палитра варира от нежни бежови и кафяви тонове до всички нюанси на наситено жълто. Този сезон модните обувки ни радват и със смели метални нюанси като злато, сребро, мед и платина. Но както винаги, класическите бели и черни обувки отново се нареждат сред лидерите.

подробно...


Пролет 2020 – Новият сватбен сезон


Пролет 2020 – Новият сватбен сезонПролетта е „Да!“ и „Горчиво!“. Поне в нашия случай. И във Вашия, разбира се! Списание „Сватба“ започва новия сезон с предложения от най-добрите в бранша. В новия си брой списанието залага на безупречната изработка на сватбените рокли, безкомпромисното качество и внимание към детайла.

подробно...


Григор Димитров в цвета на есента


Григор Димитров в цвета на есентаЦветът на лавандулата е подходящ и за всевъзможни аксесоари. При това го демонстрират не само дами, но и мъже. Григор Димитров и екипът му на Nike за US Open са отличен пример за това. Пък и кой ли би казал, че цветът няма значение. От началото на годината Гришо мина през бяло, оранжево, сиво и черно, но чак когато облече лилавото, започна да постига добри резултати.

подробно...


Какво е актуално за новия сватбен сезон?


Какво е актуално за новия сватбен сезон?Отговорите ви очакват в пролетното издание на сп. Булка! Грацията Радина Филипова - талисман на световното първенство по Художествена гимнастика м.г. у нас, е лице на броя. Тя е и сред героините на "Дъмбо" - най-новата продукция на Disney, където си партрира с Дани де Вито, Колин Фарел и Майкъл Кийтън.

подробно...


Cropped Дънките - всичко от което се нуждаем през есента


Cropped Дънките - всичко от което се нуждаем през есентаПрез изминалия месец станахме свидетели на много от световните модни седмици и стила, който се демонстрира по улиците по време на събитията. Несъмнено, денимът е една от любимите дрехи на знаменитостите.

подробно...


Жълтите стъкла - основна тенденция при слънчевите очила за лято 2017


Жълтите стъкла - основна тенденция при слънчевите очила за лято 2017Жълтите стъкла това лято са хит на 2017. Известни личности като сестрите Хадид, Селена Гомез, Риана често за забелязвани с този аксесоар. Интересното, при този цвят стъкла е, че те може да се носят и на закрито, макар етикетът да изисква свалянето им.

подробно...


Прическата за бала - почерпете вдъхновение от Оскари 2017


Прическата за бала - почерпете вдъхновение от Оскари 2017Освен роклята за бала, гримът, прическата и аксесоарите са не по-малка важна част от цялостния тоалет на абитуриентката. Прическата трябва да е в унисон с цялостния аутфит и да допълва роклята, която сте избрали.

подробно...


Избор от над 200 рокли и безплатни съвети за абитуриентския бал от бутик Bridal House


Избор от над 200 рокли и безплатни съвети за абитуриентския бал от бутик Bridal HouseВ последния уикенд на януари, за първи път във Варна, луксозният бутик на една от водещите фирми в страната за булчински, официални и бални облекла - Bridal House, ще отвори врати за абитуриентките от випуск 2017.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Стефания Колева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи