Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Sofia Fashion Week 2024 - лице на седмицата на модата ще бъде екс гимнастичката Ели Бинева


Sofia Fashion Week 2024 - лице на седмицата на модата ще бъде екс гимнастичката Ели БиневаСедмицата на модата в София ще се проведе от 27 до 29 март 2024 на традиционната си локация в хотел "Маринела". Трите вечери ще бъдат изпълнени с мода, блясък и тенденции - български и световни дизайнери и марки ще представят най-актуалното от своите колекции за сезон пролет-лято 2024.

подробно...


VIP Fashion Group официално стартира модните изяви за 2024


VIP Fashion Group официално стартира модните изяви за 2024С атрактивно събитие в шикозната обстановка на клуб The Brick Port в морската ни столица, екипът на модна и ивент агенция VIP Fashion Group официално стартира модните изяви за 2024-та година!

подробно...


Кои са лицата на елегантността според Академията за мода?


Кои са лицата на елегантността според Академията за мода?Кои са истинските лица на елегантността? Отговор на този въпрос бе потърсен в първата за 2024 година Вечер на стила – част от социално-културния проект на Академията за мода. В столичната галерия „Милениум“ гостите се насладиха на предложенията на дизайнерите, посветени на водещата тема. Официален гост бе Н.Пр. Джузепина Дзара – посланик на Република Италия в нашата страна.

подробно...


Предизвикателен ревю-спектакъл: модата като съблазън


Предизвикателен ревю-спектакъл: модата като съблазънВ столичната галерия „Милениум“ се проведе поредният социално-културен проект на Академията за мода „Вечери на стила“ на тема „Модата като съблазън“. Гостите се насладиха на предложенията на дизайнерите, посветени на водещия акцент. Меценат на събитието бе Христо Дурчев, собственик на фирма „Балкантел“. Специално участие в естетската вечер взе Елена Кристиано – носител на „Златна игла 2023“ за цялостен принос и собственик на Christian оf Roma.

подробно...


Впечатляващи предложения на ревю-спектакъла на "Златна игла 2023"


Впечатляващи предложения на ревю-спектакъла на "Златна игла 2023"Дизайнери и модни къщи представиха най-новите си предложения по време на ексклузивния ревю-спектакъл на Академията за мода, предхождащ официалната церемония за връчването на наградите „Златна игла 2023“. В края на всяко ревю, дизайнерите бяха удостоени с грамота на Академията за мода, връчена им от нейния председател проф. Любомир Стойков.

подробно...


ПРЕТ А ПОРТЕ Пловдив представи българска мода


ПРЕТ А ПОРТЕ Пловдив представи българска модаНа 15.11.2023 г. в „ETRA HAL“ се проведе бляскаво модно събитие, организирано от ВИЗАЖ МОДЕЛС – Пловдив и сдружение „ОТКРИВАМ И РАЗВИВАМ“ . Гостите се насладиха на една вечер изпълнена с много красота и блясък. FASHION.BG беше медиен партньор на събитието.

подробно...


Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week есен-зима 2023/2024


Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week есен-зима 2023/2024По време на третата, заключителна вечер на Sofia Fashion Week, гостите в Зала Sofia Grand на х-л Маринела, се пренесоха на световните модни подиуми с ревютата на международни брандове, които представиха тенденциите за предстоящия сезон.

подробно...


Бляскаво представяне на Alegra на Sofia Fashion Week 2023


Бляскаво представяне на Alegra на Sofia Fashion Week 2023Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева, носители на „Златна игла“ в категория „Модна къща на годината 2021“ и „Абитуриентска мода 2022“, презентираха разкошни тоалети по време на Седмицата на модата в София.

подробно...


Официални и булчински тоалети на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 2023/2024


Официални и булчински тоалети на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 2023/2024В бляскавата Зала Sofia Grand на х-л Маринела, гостите се насладиха на невероятна вечер по време на ревютата на 11-те дизайнери, които представиха тенденциите за предстоящия сезон есен – зима 2023/2024.

подробно...


Академията за мода отговори на вечния въпрос – изкуство ли е модата?


Академията за мода отговори на вечния въпрос – изкуство ли е модата?На 27 септември се проведе поредната Вечер на стила „Модата като изкуство“, важно събитие, част от социално-културния проект на Академията за мода. Гостите се насладиха на предложенията на дизайнерите, посветени на водещата тема, в галерия „Милениум“ със собственици Васил и Анна Банови. Меценат на събитието бе Христо Дурчев, собственик на фирма „Балкантел“.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Екатерина Тонева


Мисис България World Beauty 2007
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи