Стани моден дизайнер още днес - Нарисувай своята рокля

Знам, че много от вас мечтаят за бляскава кариера в областта на модата, за свои модели и колекции. Сега можете да бъдете моден дизайнер на собствените си рокли, а защо не и на роклите на своите приятелки!

Fashion.bg стартира нова услуга, която ви дава възможност да нарисувате щампата на рокля, а ние ще я отпечатаме чрез сублимация и ще ви я изпратим до 30 дни от поръчката. Може да нарисувате роклята като допълнение на свой любим аксесоар - чанта, шалче, обувки. Може да нарисувате пейзаж или друга картина - всичко, каквото искате да носите, а не откривате в магазина. Може да използвате пастели, бои и всякакви техники.

Стани моден дизайнер още днес

Размерите на роклите са за деца и младежи от 3 до 18 години и за възрастни с размери S, M, L и XL. Моделът на роклята е свободен, без свивки, от леко еластичен плат. Как да започнете? В нашия магазин първо трябва да определите вашия размер. След това да си разпечатате шаблон, отговарящ на вашия размер. Рисувайте върху шаблона, снимайте рисунката с телефон/цифров фотоапарат с възможно най-добрата резолюция и я прикачете към поръчката си тук. Ние ще ви изпратим готовата рокля.

Стани моден дизайнер още днес