Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българка беше гост-модел на The Orion Star Awards в Рим


Българка беше гост-модел на The Orion Star Awards в РимНа 23.02.2024 година във Вила Бразини в Рим се състояха наградите The Orion Star Awards. Събитието се организира от Ирис Родригес и събира модния свят на Латинска Америка. Много дизайнери от цял свят показват своите творения. За първи път имаше участник от България. Изумителната Марина Цветанова-Мисис България 2019 беше специален гост-модел на събитието.

подробно...


Българският модел Бойка Матова дефилира за Валентино в Париж


Българският модел Бойка Матова дефилира за Валентино в ПарижЕдно от новите лица на агенция “Ивет Фешън” Бойка Матова дефилира на ревюто на Валентино по време на Седмица на модата в Париж.

подробно...


22-годишната Яна Стоянова бе коронясана за Мис Варна 2022 на грандиозен спектакъл в морската ни столица


22-годишната Яна Стоянова бе коронясана за Мис Варна 2022 на грандиозен спектакъл в морската ни столицаЯна Стоянова бе избрана за Мис Варна 2022, сред двадесет и две варненски красавици на грандиозен спектакъл, който събра над 600 гости от цяла България. Fashion.bg беше медиен партньор на конкурса, като на спектакъла присъства главният редактор на модния портал Силвия Кабаиванова.

подробно...


Датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2022 е 24 юли


Датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2022 е 24 юлиКастингът за Мис Варна 2022 ще се състои на 24 юли – неделя от 16.00 часа в комплекс Морско казино, ниво партер – Син салон. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Топмоделът Мадлена Иванова засия с приза "Queen of the year 2022"


Топмоделът Мадлена Иванова засия с приза "Queen of the year 2022"Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния конкурс “Queen of the year 2022“, който се проведе наскоро в Тбилиси, Грузия. В него се състезаваха 44 кандидати от 15 държави в различни категории. Организатор на събитието беше Ека Мгалоблишвили – ТВ водеща, собственик на голяма модна агенция и организатор на различни конкурси за красота и стил.

подробно...


Българин спечели конкурс за модели в Анталия


Българин спечели конкурс за модели в АнталияАлександър Иванов е на 28 години, от София, и не си изкарва хляба само като модел, макар да има богат опит с фотосесии за различни марки и брандове у нас и в чужбина като представител на модна агенция "Монарх". Към днешна дата той живее в Англия, работи като физиотерапевт и е сред най-успешните на Острова.

подробно...


Лице на петото издание на Fashion Obsession е Мис България Интернешънъл 2021 Стефани Карова


Лице на петото издание на Fashion Obsession е Мис България Интернешънъл 2021 Стефани КароваУникалният по рода си моден проект Fashion Obsession, създаден специално за ценителите на модата и висшата естетика, излъчи своето пето издание преди броени дни в морската ни столица. Организатор на модната поредица е Мира Матеева и екипът на модна агенция – VIP Fashion Grouр, а домакин - модерният клуб Vogue, където на всяко едно от изданията любителите на модата и красотата имат възможността да се запознаят отблизо с топ дизайнери от цяла България и да се насладят на най - новите им творения.

подробно...


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2021


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2021С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

подробно...


Утре е Кастингът за Мистър България 2021


Утре е Кастингът за Мистър България 2021Утре, 24.07.2021, точно в 10:00 сутринта, стартира кастингът за едно от дългоочакваните събития през 2021 година, а именно Мистър България 2021. Той ще се проведе в японската градина на хотел Маринела, ресторант Sakura. От екипа на престижния конкурс издадоха, че интересът към кастинга е огромен и красиви мъже от цяла България ще се впуснат в битката за първото място.

подробно...


Обявиха датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2021


Обявиха датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2021Кастингът за Мис Варна 2021 ще се състои на 25 юли - неделя от 16.00 часа в Delta Planet Mall, ет 1 - зоната на ресторант Marmaris. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Едис Пала


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи