Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Актуалните възможности за финансиране и растеж на иновативни компании бяха разгледани на конференция, организирана от РТИК


Актуалните възможности за финансиране и растеж на иновативни компании бяха разгледани на конференция, организирана от РТИК Русенска търговско-индустриална камара, в партньорство с Областен информационен център – Русе, организираха конференция на тема „Иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“.

подробно...


Конференция "Подкрепа за иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране"


Конференция "Подкрепа за иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране"Русенска търговско-индустриална камара организира конференция „Иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“, която ще се проведе на 28 септември 2023 г. в хотел Дунав Плаза, гр. Русе.

подробно...


Ролята на цветовете в модата


Ролята на цветовете в модатаМодата е едно от най-важните неща в днешно време, а цветовете в нея играят основна роля. В тази статия ще ви запознаем с разликата между основните и второстепенните цветове, цветовите комбинации и контрасти и влиянието на цветовете в модната индустрия.

подробно...


Германска компания пуска фотореалистични виртуални модели


Германска компания пуска фотореалистични виртуални моделиГерманската компания ColorDigital, заедно със своята цифрова платформа DMIx, представи серия от персонализирани виртуални аватари в опит да стимулира цялостния цифров работен процес на модните марки.

подробно...


Разширете бизнеса си с Fashion Business Conf. 2023


Разширете бизнеса си с Fashion Business Conf. 2023Fashion Business Conf. 2023 (зеленото издание) с основен девиз "Мисли глобално, действай локално", е конференция за професионални предприемачи в секторите мода, красота и лайфстайл.

подробно...


Производството на облекла, новите бизнес модели, кръговата икономика и дигиталната мода представиха в Русе пред фирми от Дания, Испания и Молдова


Производството на облекла, новите бизнес модели, кръговата икономика и дигиталната мода представиха в Русе пред фирми от Дания, Испания и МолдоваСъбитие за обмен ClusterXchange по проекта CLOTH се проведе от 19 до 21 април 2023 г. в Русе и Букурещ. МСП и клъстери от Дания, Испания и Молдова взеха участие в този краткосрочен обмен в рамките на подкрепяния от ЕС проект CLOTH.

подробно...


ClusterXchange събитие по проекта CLOTH ще се проведе в Русе и Букурещ в периода 19-21 април 2023


ClusterXchange събитие по проекта CLOTH ще се проведе в Русе и Букурещ в периода 19-21 април 2023ClusterXchange събитие по проекта CLOTH ще се проведе на 19-21 април 2023 г. в Русе и Букурещ. 6 организации, сред които модни брандове, производители на облекла и клъстери от Дания и Молдова, ще вземат участие в този краткосрочен обмен в рамките на подкрепяния от ЕС проект CLOTH. Домакин на събитието е Българска модна асоциация.

подробно...


Разработиха перална машина, която намалява количеството отделена микропластмаса


Разработиха перална машина, която намалява количеството отделена микропластмасаКомпаниите Patagonia и Samsung си партнират в борбата с микропластмасите, които са в резултат от текстила и прането. Микропластмасите се отделят при пране на синтетични влакна като полиестер, найлон и акрил и се освобождават в нашите океани, реки и попадат в нашата хранителна верига.

подробно...


ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕН АЛИАНС: Време е за проспериращо бъдеще за модата


ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕН АЛИАНС: Време е за проспериращо бъдеще за модатаНа първата конференция в Гран Канария членовете на Европейския моден алианс „EFA“ съставиха пакет от мерки и действия за устойчиво и приобщаващо бъдеще на европейската модна индустрия.

подробно...


Най-значимото сватбено събитие предстои


Най-значимото сватбено събитие предстоиНа 14 и 15 януари 2023 г. ще се проведе петнадесетото сватбено изложение Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – отново в красивите зали на „София хотел Балкан“, а организатори са фирма „Експолайн“ и списание „Сватба“. През годините изложението се превърна в най-значимото сватбено събитие и представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт на всички двойки, на които им предстои сватба, с професионалистите от сватбения бранш.

подробно...Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мартин Йорданов


Собственик на модната марка Richmart
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи