Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Вили Николов: „Картината се ражда с емоция, танц и стил!“


Вили Николов: „Картината се ражда с емоция, танц и стил!“Художникът Вили Николов рисува в областта на графиката, илюстрацията и рисунката. Завършва Национално училище за изящни изкуства „Илия Петров“ в София, а след няколко години се дипломира с отличие в Националната художествена академия в София. През същата година (2001 г.) прави специализация в областта на съвременното изкуство в Куенка, Испания. Канен е да участва в международен пленер и изложби в Гърция. Автор е на илюстрациите на книгата „Три пиеси“ на Стойчо Мазгалов, както и на „Наръчник за безопасност на работното място“ на Министерството на труда и социалната политика. Участвал е в множество пленери, а през 2016 г. става член на Съюза на художниците в Сан Клементе, Калифорния.

подробно...


Сватбено Великолепие с тоалети от Bridal Fashion на Малдивите


Сватбено Великолепие с тоалети от Bridal Fashion на МалдивитеПет двойки подновиха брачните си клетви на Малдивите на официална, организирана церемония на плажа в романтичния курорт – You&Me.

подробно...


Alegra облече актрисата Елена Петрова за призовете на БНР


Alegra облече актрисата Елена Петрова за призовете на БНРИзвестната ни актриса Елена Петрова бе водеща на празника на Българското национално радио, където се връчват Годишните награди за радиожурналистика и радиопроект, както и Голямата награда „Сирак Скитник“. Както всяка година (от 2001 г. насам), тържествената церемонията се проведе на 25 януари, в Първо студио на БНР – Денят на Българското национално радио. В авторитетното събитие неин партньор беше популярният й колега Даниел Цочев.

подробно...


Юрий Ковачев и неговите непреходни усещания


Юрий Ковачев и неговите непреходни  усещанияХудожникът Юрий Ковачев представя своята самостоятелна изложба „Непреходни усещания“ в столичната галерия „Милениум“ - бул. „Витоша“ № 89. Експозицията включва около 60 творби – живописни платна, които изобразяват портрети на български възрожденци, натюрморти, балерини и пейзажи. Изложбата бе официално открита на 5 декември 2023 г. и ще продължи до 5 януари 2024 г.

подробно...


Непоказваните вълшебства на Петър Мичев - Педро


Непоказваните вълшебства на Петър Мичев - ПедроГалерия „Милениум“ е домакин на изложбата „Вълшебни картини“ на Петър Мичев - Педро. В нея са включени 58 творби, представени публично за първи път. Необикновената изложба беше официално открита на 19 септември 2023 г. в галерия „Милениум“ (София, бул. „Витоша“ №89) и ще продължи до 14 октомври 2023 г.

подробно...


IN MEMORIAM СТАВРИ КАЛИНОВ: Естетически бунтар и ваятел на красотата


IN MEMORIAM СТАВРИ КАЛИНОВ: Естетически бунтар и ваятел на красотатаСтаври Никифоров Калинов е български скулптор и художник. Работи в областта на монументалната и малката пластика, живописта, графиката и приложното изкуство. Роден е на 15 ноември 1944 г. във Видин. През 1964 г. завършва гимназия в родния си град, след което работи на свободна практика в областта на...

подробно...


"Вълшебни картини" - нова изумителна изложба на Петър Мичев


"Вълшебни картини" - нова изумителна изложба на Петър МичевНа 19 септември т.г. в столичната галерия „Милениум“ ще бъде открита самостоятелната изложба живопис „Вълшебни картини“ на емблематичния художник Петър Мичев. Експозицията включва 58 нови творби, рисувани върху платно с маслени бои, една от които се откроява с това, че е изпълнена върху поднос от дърво. Презентатор и модератор на експозицията е проф. д.н. Любомир Стойков – културолог и преподавател в Националната художествена академия. Домакини са Анна и Васил Банови - меценати и мениджъри на галерията.

подробно...


Даяна Рос направи серенада на Бионсе за рождения и ден


Даяна Рос направи серенада на Бионсе за рождения и денБионсе отпразнува рождения си ден по незабравим начин, след като легендарната Даяна Рос я изненада с песен на концерта си в Лос Анджелис. Даяна Рос излезе на сцената по време на "Renaissance World Tour" и поздрави Бионсе с изпълнение на "Happy Birthday", като развълнува и публиката.

подробно...


Проф. Любомир Стойков за грешките в политическата комуникация


Проф. Любомир Стойков за грешките в политическата комуникацияПремиера на книгата на известния учен и медиен експерт във Факултета по журналистика и масова комуникация. Основни теми: имидж и политическа комуникация, политеймънт, политика и попкултура, дигиталният PR, комуникация в пандемия, инфотеймънт, медийна динамика и комуникационни рефлексии

подробно...


Първолета Иванова е автор на костюмите за световната премиера в Берлин на операта "Далинда"


Първолета Иванова е автор на костюмите за световната премиера в Берлин на операта "Далинда"На 14 май в Берлин се състоя световната премиера на операта „Далинда“ от Доницети – проект на берлинската Staatsopera. Автор на костюмите в бляскавата постановка е русенската дизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция, която не за първи път представя креативните си идеи и собствени визии в чуждестраннни постановки.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Красимир Радков


комедиен актьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи