Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Първолета Иванова е автор на костюмите за световната премиера в Берлин на операта "Далинда"


Първолета Иванова е автор на костюмите за световната премиера в Берлин на операта "Далинда"На 14 май в Берлин се състоя световната премиера на операта „Далинда“ от Доницети – проект на берлинската Staatsopera. Автор на костюмите в бляскавата постановка е русенската дизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция, която не за първи път представя креативните си идеи и собствени визии в чуждестраннни постановки.

подробно...


Пасхалният спектакъл "Мост на небесата"


Пасхалният спектакъл "Мост на небесата"За трета поредна година ще се проведе тържественият пасхален благотворителен концерт „Мост на небесата“ в гората пред мистичния скален феномен „Божия мост“.

подробно...


Стилно представяне на дъщерята на Гълъб Донев на коронацията на Чарлз ІІІ


Стилно представяне на дъщерята на Гълъб Донев на коронацията на Чарлз ІІІНа официална церемония по повод коронацията на краля на Великобритания Чарлз III, българският министър председател Гълъб Донев бе придружен от дъщеря си Габриела Донева. Младата дама впечатли с изискани тоалети и забележителен стил.

подробно...


Млад български художник с участие в световен конкурс


Млад български художник с участие в световен конкурсМладият живописец Костадин Жиков ще вземе участие в Figurativas 23 - конкурс от световна величина на художници, които рисуват в стиловете съвременен реализъм, необарок и постмодерен неокласицизъм. Церемонията по награждаването ще се проведе на 6 октомври 2023 г. в Барселона.

подробно...


Проф. Любомир Стойков: "Естетиката на Яранов покорява с рафиниран и категоричен рисунък!"


Проф. Любомир Стойков: "Естетиката на Яранов покорява с рафиниран и категоричен рисунък!"Галерия „Милениум“ стана домакин на най-новата колекционерска изложба „Неизвестни творби“ на Атанас Яранов. Експозицията включва над 60 произведения, рисувани с туш, сангин и молив, темперни и акварелни бои и авторски смесени техники. Уникалната изложба бе открита в деня на първа пролет - на 21 март 2023 г. в галерия „Милениум“ (София, бул. „Витоша“ №89) и ще продължи до 14 април 2023 г. Непоказваните досега картини са от личната колекция на управителя на галерията и меценат на експозицията Васил Банов.

подробно...


Непоказвани творби на Атанас Яранов в изключителна изложба


Непоказвани творби на Атанас Яранов в изключителна изложба„Атанас Яранов: неизвестни творби“ е най-новата колекционерска изложба на големия български художник, с която галерия „Милениум“ ще зарадва ценителите на живописта в навечерието на първа пролет. Експозицията включва над 60 работи, които са рисувани с туш, сангин и молив, темперни и акварелни бои чрез авторски смесени техники.

подробно...


Елегантност и стил от Bridal Fashion на 22-ия виенски бал в София


Елегантност и стил от Bridal Fashion на 22-ия виенски бал в СофияВиенският бал в София се състоя за 22-ри път у нас под патронажа на кмета на столична община – Йорданка Фандъкова, кмета на Виена – Михаел Лудвиг и посланика на Австрия у нас -н.пр. – Андреа Икич Бьом. Благотворителната кауза бе в подкрепа на децата на загиналите служители от МВР.

подробно...


Младата българска певица EL MA триумфира с авторска песен в Италия


Младата българска певица EL MA триумфира с авторска песен в ИталияТя е само на 15 години, но музиката й вече звучи в цяла Италия. Елмира Маринова - EL MA от София издаде първата си авторска песен, разпространена от световно известния лейбъл Believe Digital. Зад триумфа й стои музикалният ментор Дарияна Куманова-международно признат продуцент и педагог, която от години работи в Милано.

подробно...


Наталия Гуркова се появи на частно парти в София


Наталия Гуркова се появи на частно парти в СофияЕдна от най-красивите представителки на Мис България - Наталия Гуркова, се появи на лъскаво частно парти, за да уважи домакините на Lavele kitchen bar. 44-годишната Гуркова блесна в супер стилна рокля и както винаги - с уникални бижута.

подробно...


Необикновени скулптури и картини в "Homo Ludens"


Необикновени скулптури и картини в "Homo Ludens"Галерия „Милениум“ и „Арт Клуб Дипломат“ откриха изложбата “Homo Ludens” с произведения на Ставри Калинов и Венко Мадолев. Експозицията включва 15 скулптури и 54 картини на Ставри Калинов в т.ч. графика, акварел, студена керамика с маслени бои, живописни платна – маслени бои и смесена техника, както и 10 графики на Венко Мадолев.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Милица Гладнишка


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи