Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Български моден бранд създаде първата серия парфюми с натурални съставки


Български моден бранд създаде първата серия парфюми с натурални съставкиМодният бранд MGrieL fashion създаде първата българска серия парфюми с натурални съставки.

подробно...


Дубай идва със своите аромати в София


Дубай идва със своите аромати в СофияПредприемачът Ахмед Хамед от Египет открива днес своя първи магазин за аромати от Дубай в София. “На 1 март откриваме страхотен представителен парфюмириен магазин на Al Amar - истинските аромати от Дубай в The Mall. Началото поставяме в 18.00 часа!“ сподели Ахмед Хамед пред медиите.

подробно...


Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian вече и в България


Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian вече и в БългарияБрандът Swiss Arabian Al Amar, който вече може да се намери и в България, предлага концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома.

подробно...


Лейди Гага е лице на новия аромат на Валентино


Лейди Гага е лице на новия аромат на ВалентиноНовият аромат на италианската модна къща Валентино „Voce Viva“ ще излезе на пазара тази есен, а Лейди Гага ще оглави кампанията му.

подробно...


Парфюмът на Клеопатра на фокус в парфюмерийната индустрия


Парфюмът на Клеопатра на фокус в парфюмерийната индустрияМного историци са се опитвали да определят колко красива е била тя, далеч по-малко са се чудели как е ухаела. Сега, учени смятат, че са пресъздали парфюма, използван от Клеопатра, пише „Таймс”.

подробно...


"Естере България" изгражда втора дестилерия за етерични масла


"Естере България" изгражда втора дестилерия за етерични маслаПо време на посещението на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов в дестилерията за етерични масла "Естере България" в Добрич, генералният директор на фирмата разказа, че в момента изграждат нова административна сграда и втора дестилерия, с която ще бъде удвоен капацитета.

подробно...


Дакота Джонсън рекламно лице на последния аромат от Gucci


Дакота Джонсън рекламно лице на последния аромат от GucciДакота Джонсън се чувства поласкана да бъде лицето на новия парфюм на „Гучи“ Bloom Acqua di Fiori, тъй като за нея той е въплъщение на „изкуството“.

подробно...


Адам Лавин рекламира новото ухание на Yves Saint Laurent


Адам Лавин рекламира новото ухание на Yves Saint LaurentАдам Лaвин от музикалната група Maroon 5 е лицето на новия мъжки аромат „Y” на на марката „Ив Сен Лоран”.

подробно...


Кристиано Роналдо пусна на пазара нов парфюм


Кристиано Роналдо пусна на пазара нов парфюмФутболистът Кристиано Роналдо пусна на пазара новия си парфюм CR7, издавайки, че това е "неговото тайно оръжие" за самочувствие.

подробно...


Бритни Спиърс пуска нов аромат


Бритни Спиърс пуска нов ароматБритни Спиърс пуска на пазара нов аромат, предназначен специално да дава самочувствие на дамите. Певицата представи парфюма „Fantasy in Bloom“, който е свежа комбинация от цветни аромати.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кремена Халваджиян


Стилист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи