Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian вече и в България

Брандът Swiss Arabian Al Amar, който вече може да се намери и в България, предлага концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома.

Парфюми Swiss Arabian

Swiss Arabian

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка.

Аромати за дома Swiss Arabian

Аромати за дома

Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате.

София - Al Amar, Mол България, бул. България, 1 ет.

Пловдив - Al Amar, Мол Марково Тепе

Купете парфюми Swiss Arabian онлайн на https://www.al-amar.bg