Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модни тенденции при кожените ботуши за зима 2023/2024


Модни тенденции при кожените ботуши за зима 2023/2024Как да добавите характер в тоалета си!? Отговорът е прост: изберете кожени ботуши от новата дамска колекция на CCC. Открийте и внимателно подбрани чанти, които идеално ще допълнят есенната ви визия.

подробно...


Най-актуалните тенденции при топлите боти за есен/зима 2023/2024


Най-актуалните тенденции при топлите боти за есен/зима  2023/2024С настъпването на зимата природата се облича в бяло и носи със себе си усещане за уют. В този сезон, модата също претърпява трансформация, като вниманието се насочва върху комфорта и стилните акценти. Сред най-неустоимите предложения за зимата са топлите боти, които не само предпазват от студа, но и добавят стилен акцент към всеки аутфит!

подробно...


Мъжките анцузи отиват ли си с блузи? Как да ги стилизирате за стилни ежедневни тоалети?


Мъжките анцузи отиват ли си с блузи? Как да ги стилизирате за стилни ежедневни тоалети?Анцузите са облеклата обичани от мъжете в цял свят. Тази универсална дреха не само че предоставя несравним комфорт, но и е ключов елемент в стиловете на много мъже. А сега ще разберем защо мъжките анцузи са толкова предпочитани за ежедневни облека, как можете да ги стилизирате с различни видове блузи, и ще ви представим богатия избор от мъжки анцузи, които може да намерите в онлайн магазин bolf.bg.

подробно...


Преглед на тенденциите в дамското облекло за пролет/лято 2024: еволюцията на феминизма в модата


Преглед на тенденциите в дамското облекло за пролет/лято 2024: еволюцията на феминизма в модатаБунтът, преплетен с феминизма, винаги е бил част от модата и е нормално дизайнерите да предават своите ценности, независимо дали става дума за протест чрез ревю (например ревюто на Карл Лагерфелд за пролет/лято 2015 на Chanel)...

подробно...


Прогноза за пролет/лято 2024: ключови елементи на тенденцията „тих лукс“


Прогноза за пролет/лято 2024: ключови елементи на тенденцията „тих лукс“Тенденцията „тих лукс“, известна още като „скрито богатство“, намира отклик сред потребителите. Това е антидот на модата с много лога през последните сезони. През март 2023 г. медиите много пъти обръщаха внимание на избора на гардероб на Гуинет Полтроу...

подробно...


Тенденции при детската мода за сезон пролет/лято 2024 от изложението Pitti Bimbo 97


Тенденции при детската мода за сезон пролет/лято 2024 от изложението Pitti Bimbo 97Pitti Immagine Bimbo е най-голямото браншово изложение за деца в Европа. Издание 97 представи сезон пролет/лято 2024. То се проведе във Fortezza da Basso във Флоренция от 21 (сряда) до 23 (петък) юни 2023 г. Темата на изложението беше "Pitti Games". Акцентът беше поставен върху игрите на децата и спорта.

подробно...


4 тенденции от 080 Barcelona за пролет/лято 2024


4 тенденции от 080 Barcelona за пролет/лято 2024Между 2 и 5 май тази година се проведе 31-ото издание на 080 Barcelona. В него участие взеха 25 модни дизайнери и марки. Появиха се силни тенденции при цветовете, принтовете, десѐните и кройките. Представяме ви четирите най-добри от тях.

подробно...


По следите на тенденциите: сюрреализмът в модата


По следите на тенденциите: сюрреализмът в модатаСюрреализмът се появява в изкуството след Първата световна война като артистичен и хуманистичен отговор на обществото, обхванато от конфликти. Сюрреализъм буквално означава отхвърляне на реалността. Според уебсайта на музея Tate Modern „Сюрреализмът има за цел да революционизира човешкия опит. Той балансира между рационалното виждане за живота и това, което утвърждава силата на несъзнателното и сънищата.“

подробно...


По следите на тенденциите: като русалка


По следите на тенденциите: като русалкаВ крайбрежния град Кони Айлънд в Бруклин, Ню Йорк, през 2023 г. се проведе Парад на русалките, който отбеляза 40 години, откакто хората се обличат като морски създания. Някои хора дори работят като професионални русалки и тритони, а понастоящем филмът на Disney „Малката русалка“ оказва голямо влияние върху модата, особено за 20-30-годишните.

подробно...


Тенденции в материите за пролет/лято 2024 според Première Vision


Тенденции в материите за пролет/лято 2024 според Première VisionПрез февруари международното изложение за представяне на материи Première Vision 2023 разкри на професионалистите първите основни тенденции в модата за пролет/лято 2024 чрез три теми: Декорация, Основни елементи и Кожени изделия.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Хилда Казасян


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи