Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Тенденции при прическите, гримът и маникюрът за сезон Пролет/Лято 2016


Тенденции при прическите, гримът и маникюрът за сезон Пролет/Лято 2016Модните тенденции за сезон пролет/лято 2016 г. вече са известни като те носят добри новини за почитателките на ярките цветове червило, пише британският в. „Индипендънт“. През следващия сезон акцентите в грима вече няма да са върху контура на лицето и изрисуваните с молив вежди, а върху устните.

подробно...


Как изглежда Дядо Коледа облечен според последните модни тенденции


Как изглежда Дядо Коледа облечен според последните модни тенденцииОнлайн магазин за дрехи реши да види как би изглеждал любимият дядо на всички деца, облечен в последните модни тенденции, пише британският в. "Индипендънт".

подробно...


Българският фолклор в киното: Анимационен екшън сериал, вдъхновен от българската митология


Българският фолклор в киното: Анимационен екшън сериал, вдъхновен от българската митологияЖеланието на автора е да представи България на света по един позитивен и интригуващ начин, като същевременно предоставя възможността и на нас, българите, да научим повече за нашия фолклор и митология. Сериалът е подходящ както за малки, така и за вече пораснали деца и се разработва едновременно на български и английски език.

подробно...


Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015


Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор - Модна Агенция VIP Fashion Group. Събитието ще се проведе на 26 и 27.06.2015г.

подробно...


Тенденции Лято 2015: Неонови бански


Тенденции Лято 2015: Неонови банскиГеометричните бански в неонова цветова гама ще бъдат навсякъде по плажа това лято.

подробно...


Талантливата дизайнерка Каролина Ерера е против нашумелите "голи" рокли


Талантливата дизайнерка Каролина Ерера е против нашумелите "голи" роклиДизайнерката Каролина Ерера, известна със своите вечерни тоалети, разкритикува последната модна тенденция от червения килим за носенето на прозрачни тоалети, които едва скриват женското тяло. Известни с такива рокли станаха звезди като Бионсе, Дженифър Лопес, Риана и Ким Кардашиян. Някои от тях бяха облечени точно така по време на последния благотворителен бал "Met Gala" .

подробно...


Белите маратонки - хит и през 2015


Белите маратонки - хит и през 2015елите маратонки са част от стила на почти всяка стрийт стайл звезда, а това лято те са задължителен елемент от гардероба. Тяхната красота се крие именно в изключителната им простота, изчистеност, придаваща нотка на шик към почти всеки стил.

подробно...


Китайска компания започна отпечатването на булчински рокли на 3D принтер


Китайска компания започна отпечатването на булчински рокли на 3D принтерТози уикенд (12-14 март 2015) на изложение в Шанхай (Shanghai Convention & Exhibition Center of International Sourcing), технологични експерти от китайската компания Xuberance създадоха булчинска рокля и воал към нея с помощта на найлонова пудра и модерни технологии, вместо с коприна, дантела и шифон.

подробно...


Тенденции 2015: Електроника и технологии


Тенденции 2015: Електроника и технологииКато едни модерни съвременни дами е добре да сме в крак с най-новите тенденции - не само в модата, но и в развитието на света като цяло. Затова днес решихме да ви представим 10 тенденции в електрониката за 2015 година, показани на провелото се миналата седмица в Лас Вегас изложение за електроника за широката публика.

подробно...


Топ тенденции: Антигравитация


Топ тенденции: АнтигравитацияВ Инстаграм се появи нова тенденция, наречена "антигравитация". Снимките създават впечатлението, че се преодолява гравитацията и на много места всичко е с главата надолу.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мария


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи