Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Принт на маргаритки - хит на Лято 2013


Принт на маргаритки - хит на Лято 2013Свежо, закачливо, лятно - такова е решението да се "облечете в маргаритки".
Когато носите дрехи, които излъчват сияние и радват окото, топлото и слънчево време навън ви се вижда още по-приятно и настроението ви става още по-весело.
Тази идея следва австралийската манекенка Миранда Кер, която вече няколко пъти е забелязвана да носи този популярен за Лято 2013 принт.

подробно...


Плажна мода - топ тенденции от Tony LANS


Плажна мода - топ тенденции от Tony LANSВ колекция лято 2013 на Tony LANS дизайнерката Антоанета Кисимова предлага на дамите истинска експлозия от цветове и щампи.

подробно...


За да сте елегантни през лято 2013 - заложете на кораловото


За да сте елегантни през лято 2013 - заложете на кораловотоАко искате да сте едновременно свежи, летни, слънчеви и елегантни можете да се доверите на тази топ тенденция за Лято 2013 - кораловите нюанси.
Обикновено дрехите, които предпазват от слънцето са развлечени, не оформят женската фигура и често жените ги считат за старомодни.
Другата гореща тенденция през това време от годината са прекалено късите дрехи, разголените деколтета или ярките цветове като неоновото, което буквално заслепяваше миналата година.

подробно...


Модни тенденции: Очилата за лято 2013 - Оригинални и мултифункционални


Модни тенденции: Очилата за лято 2013 - Оригинални и мултифункционалниИзвънгабаритни, големи и смели – първото място на извънгабаритните очила във всички модни класации е неоспоримо. Тези, които са отправили по-тесен поглед към тенденциите за топлия сезон са наясно с важността да имат този аксесоар. Ретро-шик ефектът, който може да придадете на своя външен вид е неоспорим. Едноцветни или на принтове – изберете стила, който отговаря най-добре на вашите очаквания. Проектиран за жената, която прекарва дните си на плажа или в тичане из града, този стил предлага допълнителна защита и покритие.

подробно...


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Кралицата на сърцата


Модни тенденции Пролет-Лято 2013: Кралицата на сърцата Ако на врата си носите колие с амурче, а на лявата ви обувка пише „Имало едно време...“, вие сте в крак с пролетната мода на 2013! Най-романтичните и пропити с нежност дизайнерски творения изглеждат така, сякаш ги е създал самият Купидон. И докато на модния подиум се въртят и полюшват в съблазнителни танци роклички с флорални мотиви, панталони от почти невидим тюл или органза и топове, изпъстрени с бродерии-уникати, аксесоарите не остават по-назад в желанието да превърнат пролетта ни повече, ни по-малко в легенда за страстта.

подробно...


Прогнози за тенденциите в мъжката мода за есен-зима 2014/2015 от Trend Council


Прогнози за тенденциите в мъжката мода за есен-зима 2014/2015 от Trend Council Мили, господа, не се чувствайте пренебрегнати! След като наскоро ви представихме очакваните тенденции при дамите за есен-зима 2014-2015, днес, обръщаме внимание и на силните си половинки, които също трябва да бъдат стилни и в крак със световните модни трендове.

подробно...


Модни тенденции пролет/лято 2013 при мъжката мода


Модни тенденции пролет/лято 2013 при мъжката модаМъжката мода отново претърпява пълна промяна. Драги мъже, модата не е това, което беше. Вижте новите тенденции и пиковите десени за 2013.

Металните нишки и този сезон са на мода. Както при панталоните, саката, така и при костюмите. Нека всичко заблести.

подробно...


Маникюр с "дънков ефект" за пролет-лято 2013


Маникюр с "дънков ефект" за пролет-лято 2013Пролетта пристига и носи със себе си желанието за нещо ново и различно, за експериментиране! Ето една идея – деним на ноктите! Да, правилно прочетохте – не само на панталона, якето, чантата, обувките, а и на ноктите.

подробно...


Неонови обувки за пролет-лято 2013 - хитът на Deichmann


Неонови обувки за пролет-лято 2013 - хитът на DeichmannКапси, блясък, масивни токове, сникъри със скрит ток и пастелни тонове определят тенденциите за избора на любимия ни аксесоар. Коя е родината на обувките с платформи? Как неонът ‘мигрира’ върху любимия на всяка дама аксесоар? Защо индианските обувки - мокасините - са отново на мода?

подробно...


Пролетта идва в бяло


Пролетта идва в бялоМъжествената визия, костюмите и белият цвят са трите основни тенденции, които ще завладеят следващия топъл сезон.

Белите сака, елегантни и вталени се адаптират перфектно към всеки стил на обличане. Прави линии, наслоявания на материи, XXL размери, комбинирани с къси поли, тесни дънки ще бъдат хит тази пролет. И всичко това в бяло!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Койна Русева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи