Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


6 тенденции, открояващи се на модния подиум по време на Седмицата на модата в Лондон


6 тенденции, открояващи се на модния подиум по време на Седмицата на модата в ЛондонСедмицата на модата в Лондон завърши след петдневни ревюта на водещи модни марки, сред които Burberry и Vivienne Westwood.
Модни експерти открояват шест ключови тенденции от ревютата в Лондон.

подробно...


Модерните цветове в дамския гардероб за Есен 2014 от Trend Council


Модерните цветове в дамския гардероб за Есен 2014 от Trend CouncilTrend Council (нишовата онлайн организация, която предлага услуги в областта на прогнозирането и подпомага собствениците при вземането на адекватни и точни решения за своя бизнес, предоставяйки им ценна информация за цветовете и модните тенденции, базирана на фактически анализи на световните лидери в модната индустрия) обяви прогнозата си за цветовете, които ще бъдат модерни за дамския гардероб през Есен 2014.

подробно...


Цветът на 2014: Лъчиста орхидея


Цветът на 2014: Лъчиста орхидеяОт 2000 г. насам Pantone Color Institute ™ определя цвят на годината, за да се изрази в цвят какво се случва в глобалния дух на времето. Цветът на годината, определян от PANTONE е отражение на това, което хората търсят, как се чувстват. Този цвят може да помогне да се отговори. Не е задължително да е част от тенденциите при цветовете за 2014, той е израз на настроение, нагласа, от страна на потребителите.

подробно...


Тенденциите за Пролет/Лято 2014 при цветовете


Тенденциите за Пролет/Лято 2014 при цветоветеЦветовите тенденции за Пролет/Лято 2014 идват с хармонично сливане на деликатни пастелни и ярки ярки, които заедно правят най-очарователните и балансиращи двойки. Чувствени, енергични и привлекателни, цветовете обещават да съживят гардероба. Описаните цветови тенденции се базират на известния Pantone Color институт.

подробно...


Нова колекция и модерни цветове в маникюра за Пролет 2014 от CND


Нова колекция и модерни цветове в маникюра за Пролет 2014 от CNDКолекцията на лидера в професионалния маникюр CND за Пролет 2014 се нарича "Open Road" и е посветена на жените със свободен дух, които обичат спонтанността и залагат на безгрижния шик.
Цветовете са пастелни - провокиращи винтидж усещане.

подробно...


Модни тенденции при принтовете в дамските облекла за Пролет/Лято 2014


Модни тенденции при принтовете в дамските облекла за Пролет/Лято 2014Принтовете са един от основните инструменти за проектиране и формулиране за всички видове облекла. Те определят настроението и влиянието на облеклата, и допринасят за оформянето на основните модни тенденции за сезона. Тенденциите за Пролет/Лято 2014 обещават да са ярки и тонизиращи. Селекцията е направен на база някои от най-популярните модни дизайнери и марки, представи пролетно-летните си колекции.

подробно...


Тенденция при мъжките прически за 2014: Русо


Тенденция при мъжките прически за 2014: РусоВсе по-голям става броят на мъжете, които посягат на естествения си цвят. Изглежда, че силният пол се вдъхновява за промяна във външния вид най-вече от известни модели и актьори.
Актьорът Райън Гослинг се спряга за един от виновниците, вдъхновили нашумялата тенденция.

подробно...


Дантелените рокли - идеален тоалет за празниците


Дантелените рокли - идеален тоалет за празницитеАко все още не сте избрали тоалета си за коледното парти тази година, имайте предвид, че малката дантелена рокля е изключително модерна за сезона, съобщават модни експерти.

подробно...


На фокус: роклите със средна дължина


На фокус: роклите със средна дължинаЖените вече не изпитват влечение да показват стройните си крака в къси поли, а предпочитат рокли със средна дължина.

подробно...


Модни тенденции: Цветовете на зимната приказка


Модни тенденции: Цветовете на зимната приказкаЗимата може и да е малко депресираща, но ако изберете правилните цветни комбинации, със сигурност ще разведрите сивотата на студа.

Стилистите подбраха палитра цветове, която отива на всякакви видове дрехи, шапки, палта, шалове, чанти и дори грим.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Светлана Лечкова


Съпруга на прославения ни футболист и настоящ кмет на Сливен Йордан Лечков
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи