Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модни тенденции: Блуза с дълъг ръкав


Модни тенденции: Блуза с дълъг ръкавДамската блуза с дълъг ръкав е важен елемент без значение от сезона, времето или стила, който търсите. Има безкрайни възможности, които са подходящи както за лятото, така и за зимата. През последните месеци се забелязват нови стилове на тази блуза: украси, изрязани части, елегантни и уголемени пропорции. Тя ще бъде ключов елемент за пролет-лято 2022.

подробно...


Модни тенденции 2022: Дънково палто


Модни тенденции 2022: Дънково палтоДънковото палто се среща в различни форми. То е универсално допълнение към всеки гардероб и може да се използва за ежедневна дреха. Появява се редовно на международните модни подиуми. Дизайнерите продължават да експериментират с него и да го развиват.

подробно...


Как се появяват модните тенденции


Как се появяват модните тенденцииВ продължение на десетилетия модните тенденции обикновено започваха и се развиваха стриктно от модните марки към модните списания и след това към потребителите. Въпреки че традиционните модни къщи все още оказват влияние върху начина, по който се появяват модните тенденции, вече не само тези източници играят роля в популярните модни тенденции. Модните тенденции сега започват и се развиват по пет ключови пътя: от модния подиум, от уличния стил, от известни личности, от модни влиятелни лица и блогъри и от световните модни столици.

подробно...


Тенденциите в цветовете за Есен-Зима 2022/2023 за Седмицата на модата в Ню Йорк


Тенденциите в цветовете за Есен-Зима 2022/2023 за Седмицата на модата в Ню ЙоркИнститутът по цветове Pantone публикува своя доклад за модните тенденции в цветовете за есен/зима 2022/2023 за Седмицата на модата в Ню Йорк (NYFW). Той предвижда кои ще са десетте най-добри „открояващи се цвята“ за този сезон и кои ще са петте основни класики, които да се очакват заедно с дизайнерските колекции.

подробно...


Как да изберем детски дрехи за момиче според повода


Как да изберем детски дрехи за момиче според поводаСпециалните събития в нашия живот, без значение дали става въпрос за сватба, рожден ден или любим празник, са перфектният момент да накараме цялото семейство да се почувства вълшебно. Обличането и изборът на красиви тоалети може да бъде забавно и дори терапевтично за повечето от нас, но когато става въпрос за деца, бихме искали да ги облечем по начин, който е максимално практичен за тях.

подробно...


Седефен блясък, портокалова целувка и приказна ефирност са тенденциите при официалните рокли за сезон 2022 в Bridal Fashion


Седефен блясък, портокалова целувка и приказна ефирност са тенденциите при официалните рокли за сезон 2022 в Bridal FashionКолекции 2022 на световноизвестните дизайнерски къщи -  Sherri Hill, Marchesa, Pronovias, Vera Wang и Alyce Paris са вече налични в Bridal Fashion и очакват почитателите на високия клас тоалети с безупречни кройки, иновативен дизайн и висококачествени материи.

подробно...


Пригответе се за есента - разгледайте гардероба си и вижте какво да облечете през предстоящия сезон


Пригответе се за есента - разгледайте гардероба си и вижте какво да облечете през предстоящия сезонЕсента е вече тук и усещаме нейната прегръдка особено в сутрешните часове. Времето навън е хладно и, ако се поддадем на измамното усещане за топлина, можем доста да съжалим, че не сме взели връхна дреха. Освен това, метеорологичните условия стават все по-непредвидими и понякога дъждът ни изненадва. Ако нямаме под ръка любим пуловер, яке или дънки, можем дълбоко да съжаляваме за решението си да облечем феерична рокля, например.

подробно...


Пролет/лято 2022 тенденции при мъжкото облекло


Пролет/лято 2022 тенденции при мъжкото облеклоЗа пролет/лято 2022 традиционните правила за мъжко облекло са преразгледани и преосмислени, тъй като дизайнерите се възползват от духа на времето и насочват мисленето и ценностите на днешния потребител.

подробно...


Тенденциите в цветовете за мъжко облекло пролет/лято 2022


Тенденциите в цветовете за мъжко облекло пролет/лято 2022Trendstop представя на читателите първи поглед върху ключовите вдъхновения за цветното мъжко облекло, появяващо се на модните подиуми през пролет/лято 2022.

подробно...


Как да бъдем неотразими през летния сезон?


Как да бъдем неотразими през летния сезон?Неустоим, енергичен, изпълнен с приключения, летният сезон е в разгара си! Сега е времето да се насладите на слънцето, дългите топли вечери и приятната компания… със стил! Изберете как искате да се чувствате и се облечете подобаващо. Да не забравяме и обувките!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Дони


поп изпълнител
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи