Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Нова модна тенденция за пролетта - подгънати дънки


Нова модна тенденция за пролетта - подгънати дънкиТенденцията да подгъваме дънките си до над глезена ще завладее градската мода с пълна сила тази пролет.

Тесните дънки имат своето предимство, тъй като могат да се комбинират еднакво добре както с високи токчета, така и с обувки с ниски подметки. Тази година те отново ще са задължителен елемент в гардероба ни, но подгънатият вариант ще обсеби последователките на модните подиуми.

подробно...


Плетените пуловери на баба са моден хит


Плетените пуловери на баба са моден хитПлетените пуловери и жилетки, украсени с елхи и елени са тотален моден хит сред коледните подаръци тази година.

Ако преди 35% споделяха, че най-омразният им подарък е пуловерът на баба, сега точно той е най-желаният за празника. Много от мъжете споделят, че са привлечени от доброто настроение в жената, особено ако е Коледа и тя е облечена в пуловер със снежни човеци и Дядо Коледовци.

подробно...


Изумруденото зелено е цветът на 2013 година


Изумруденото зелено е цветът на 2013 годинаКогато херцогитяна на Кеймбридж избра рокля в изумрудено зелен цвят за посещението си в Националния исторически музей миналия месец, едва ли е знаела, че задава тона на идната година. Компанията Пантон съобщи, че изумрудено зеленото ще бъде цветът на 2013 г., заменяйки мандариново оранжевото, който беше цветът на тази година. Компанията коментира, че мандариново оранжевото предоставяло енергия, необходима ни, за да презаредим батериите и да продължим напред, а изумруденият цвят е ярък, сияен, тучен, жив, като засилва усещането ни за щастие...

подробно...


Булките с цветя в косата през зимата


Булките с цветя в косата през зиматаДа се омъжите в средата на декември не означава, че не можете да сложите цветя в косата си.

През най-студените месеци от годината нашумя нова лятна сватбена тенденция – булката задължително трябва да има цветна диадема в косата. Оранжериите отглеждат цветя целогодишно, което прави модната мисия напълно изпълнима, казват световноизвестни стилисти.

подробно...


Сребърни и златни тоалети отново са хит преди Коледа


Сребърни и златни тоалети отново са хит преди КоледаС наближаването на празниците всяка година се завръща една и съща мода - златните и сребърни тоалети завладяват магазините.

Лос Анджелис го доказа. Скоро се състоя церемония по връчването на Американските музикални награди и както винаги знаменитостите се удавиха в блясък и лукс. Много от известните показаха страстта си към лъскавото със златни и сребристи рокли и обувки.

подробно...


Тенденции в косите - "Инстинкт/Разум"


Тенденции в косите - "Инстинкт/Разум"Салони "Магама" и артистичният тим на "Алцина" България представиха ревю на новите тенденции в косите под надслов "Инстинкт/Разум" на 20 ноември в "Шератон София Хотел Балкан". Събитието имаше и благотворителната цел да събере средства за перуки на онкоболни, както и да популяризира кампанията за даряване на коса на Асоциация за превенция на рака "Промени живота си сега".

подробно...


Преборете студеното време със стил


Преборете студеното време със стилСветовни дизайнери разкриха как да запазите добрия си стил и в същото време да сте с топли дрехи в мразовитите дни, които ни очакват.

С настъпването на зимата, навличаме дебелите пуловери, огромните якета и плътните шапки и излизаме във виелицата "опаковани" възможно най-много. Понякога това ни кара да се чувстваме тромави и непривлекателни.

подробно...


Коженото яке е задължително за есен-зима 2012/2013


Коженото яке е задължително за есен-зима 2012/2013Класическите кожени якета се завръщат на мода тази есен. За да си спестите всекидневното главоболие от дилемата какво да облечете, трябва да набавите само една единствена дреха в гардероба си, която ще е задължителна за сезона - коженото яке. Това е идеалното решение за колебливите метеорологични условия. Тази година най-модерни са класическите модели или по-нестандартните предложения на естествена кожа, но в ярък и привличащ погледите цвят.

подробно...


Духът на 50-те завладя булчинските рокли за 2013


Духът на 50-те завладя булчинските рокли за 2013През следващата годината "романтика" е думата, която описва модните колекции при сватбените рокли.

Машината на времето отново ни връща назад в историята или по-точно в 50-те, когато са се носели рокли с големи поли и без презрамки. Именно такава ще бъде най-модерната визия за младоженките през следващата година.

подробно...


Модни тенденции пролет-лято 2013 от Лондон


Модни тенденции пролет-лято 2013 от ЛондонИзминаха четири дни от началото на Седмицата на модата в Лондон и от показаните колекции вече могат да се посочат някои ключови модни тенденции за пролет-лято 2013.

Комбинацията от черно и бяло е все така любима на повечето дизайнери, но в някои колекции черното и бялото се комбинират и с актуалното синьо или със сиво. Комбинациите са под формата на различни геометрични форми, например в колекциите на Antonio Berardi и Peter Pilotto или флорални десени и квадрати, като в моделите на Unique.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Галина Денчева


Дизайнер на Галинел
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи