Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дамските смокинги могат да са по-стилни от рокля


Дамските смокинги могат да са по-стилни от рокляДамският смокинг се превърна в новия синоним на женственост и елегантност.

Най-новата история е пълна с примери с жени, които са заменили официалната рокля с елегантен смокинг. Дамският костюм се е превърнал в неизменна част от гардероба на звездите. Панталоните вече не са дреха табу за представителките на нежния пол.

подробно...


Модни тенденции за пролет-лято 2013 от Ню Йорк


Модни тенденции за пролет-лято 2013 от Ню ЙоркНа стартиралата на 6 септември Седмица на модата Mercedes-Benz в Ню Йорк, свои колекции за пролет-лято 2013 вече представиха и някои популярни дизайнери и марки като Custo Barcelona, Diane von Furstenberg и Rag and Bone.

Rag and Bone предлагат ултра къси кожени якета, подходящи на практика за всеки сезон. Друга новост в колекцията им са моделите рокля-риза. Любимите цветове на повечето дизайнери за пролет-лято 2013 са бялото, черното, синьото, зеленото и златистите отенъци.

подробно...


Тази есен на мода са точките


Тази есен на мода са точкитеТази есен една от горещите модни тенденции ще бъдат десените на точки. Те изместват райетата, които властваха последните няколко години.

Дизайнерът Marc Jacobs създаде цяла колекция за Louis Vuitton, под влияние на творбите на японската художничка Yayoi Kusama, които са изпълнени с точки. Тя самата е обсебена от точките и описва себе си като "точка, загубена сред милион други точки".

подробно...


Белите дънки са задължителни в дамския гардероб


Белите дънки са задължителни в дамския гардеробАмериканският дизайнер Майкъл Корс вярва, че всяка жена трябва да притежава чифт бели дънки.

Носителят на редица престижни награди в модната сфера Майкъл Корс е убеден, че белите дънки са задължителен елемент от дамския гардероб. Според него белите дънки изглеждат страхотно през всеки сезон. Дизайнерът признава, че е огромен фен на тази тенденция, тъй като се комбинира с всички останали дрехи и цветове.

подробно...


Модата на Олимпийските игри


Модата на Олимпийските игриОлимпийските игри в Лондон ще бъдат "най-стилните в историята", прогнозира дизайнерът Джорджо Армани, създател на екипите на италианския отбор. Но на подиумите и стадионите елегантността граничи с лошия вкус, доближаващ се до смехотворност.

Церемонията по откриването предложи заря от костюми и цветове, като издържаните в зелено и жълто екипи на отбора на Ямайка, облечен от Седела Марли, дъщеря на Боб Марли. Специално трябва да бъде отбелязан и чешкият отбор, обут с "най-грозните сини гумени ботуши, които човечеството е виждало", както писа модната журналистка Каролин Асъм от в. "Индипендънт".

подробно...


Обувки със златисти и сребристи подметки - хит тенденция за 2012


Обувки със златисти и сребристи подметки - хит тенденция за 2012Една от най-горещите тенденции през този сезон са обувките със сребристи или златни подметки.

Запазената марка на дизайнера Лубутин – обувки с червени подметки, претърпя корекции през летния сезон на 2012 г.. Подметките вече са в друга, по-бляскава тоналност. Не е важна обувката, а подметката, която трябва да се отличава. Тази година се забелязва бум на камъните по токчетата, пъстроцветни детайли по каишките или блестящи кристали.

подробно...


Колекции есен-зима 2012/2013 се завръщат към класиката


Колекции есен-зима 2012/2013 се завръщат към класикатаЕсенните колекции се завръщат към класическия дух на 60-те години. Дъждовните дни, които сега ни се струват толкова далечни, ще се завърнат с тежестта на модата от 60-те и 70-те години. Новите колекции ще се харесат на привържениците на ретро сила – жизнерадостни цветове, сложни комбинации и ретро кройки. Дизайнерите съчетават чувство на комфорт, измамна простота и цвят.

подробно...


Модните правила, които са отживелица


Модните правила, които са отживелицаСъвременната мода е израз на стил и индивидуалност и колкото повече една жена се съобразява с правилата, толкова по-скучен става гардеробът й.

В тази връзка модните експерти съставиха списък с модните закони, които вече са отживелица. Например да не комбинирате синьо със зелено. Всъщност това е съчетание, което е доста модерно в момента. Важно е единствено да не прекалявате с цветовете.

подробно...


С ресни от главата до петите това лято


С ресни от главата до петите това лятоЗападняшкият стил завладя летните тенденции тази година. През лятото ресните са по блузите, тениските, роклите, сандалите и дори банските костюми. Ретро духът се завръща като основна модна тенденция, която изглежда доста разпространена по градските улици. Ресни има в моделите за пролет-лято 2012 на Oscar de la Renta, Etro, Mark Fast.

Модата през сезона ни напомня малко на Покахонтас с летни ботуши на ресни или дървени сандали.

подробно...


Цветовете на лято 2012 - цвят мандарина


 Цветовете на лято 2012 - цвят мандарина Ежегодно в Испания се провежда модното събитие "Цвят на годината", а през 2012 г. това е наситеният нюанс на мандарината.

Има тенденции, които от модния подиум се озовават право в гардероба на момичетата. Тази година това е оранжевият цвят, който се превърна най-търсеният тон за дрехи през последните месеци и беше избран за "цвят на годината".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Парашкеванова


Главен дизайнер на “Виктория Уникат”
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи