Плетените пуловери на баба са моден хит

Плетените пуловери на баба са моден хитПлетените пуловери и жилетки, украсени с елхи и елени са тотален моден хит сред коледните подаръци тази година.

Ако преди 35% споделяха, че най-омразният им подарък е пуловерът на баба, сега точно той е най-желаният за празника. Много от мъжете споделят, че са привлечени от доброто настроение в жената, особено ако е Коледа и тя е облечена в пуловер със снежни човеци и Дядо Коледовци. Според една трета от анкетираните това е признак за чувство за хумор и вдига празничния дух на Коледа.

Известни дизайнери също залагат на тенденцията и променят колекциите си с веселите коледни мотиви. 75% биха купили коледен пуловер за подарък, а 25 на сто са готови да отидат на работа с него.

Мнозина свързват Коледа и Нова година с традициите от детството – уютната трапеза, и безсънната нощ в чакане на Дядо Коледа и сутринта, в която точат към елхата, за да видят изненадата от белобрадия старец. Дрехите с тематични орнаменти припомнят детските спомени, с което носят само положителни емоции и са предпочитани за празничен подарък. БГНЕС