Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Мотивация или умора ви носи мрачното време


Мотивация или умора ви носи мрачното времеСлучва ли ви се през по-мрачния есенен сезон да се чувствате по-отпаднали? Липсва ви енергия, мотивация, а мрачното и лошо време навън единствено спомагат да сме още по-лениви. Но активното ежедневие ни зове, задачите се трупат, коледният шопинг предстои, затова трябва да се подготвим с трикове за справяне с есенната умора.

подробно...


Сладки изкушения от Лаваца


Сладки изкушения от ЛавацаКогато дните стават все по-къси и студени, a зелените върхове на дърветата се оцветяват в жълто и оранжево, това означава само едно: есента най-сетне пристига. Това е сезонът да се насладим на времето, прекарано у дома с приятели и семейство, отпивайки вкусни напитки за стопляне през първите студени месеци.

подробно...


Слънцезащитен крем за лице - задължителен елемент за чиста и здрава кожа


Слънцезащитен крем за лице - задължителен елемент за чиста и здрава кожаИзглежда, че няма нищо по-лесно от прилагането на слънцезащитен крем за лице, защото днес почти всеки знае, че кожата ни е изложена на слънчева светлина не само през лятото, но и през цялата година.

подробно...


Любимите лица от родният екран Мария Силвестър и Ники Кънчев казаха ДА на красотата


Любимите лица от родният екран Мария Силвестър и Ники Кънчев казаха ДА на красотатаС изключително изтънчено парти беше открито най-новото бижу в центъра на София - Beauty Studio SI. За да уважат поканата на домакина Светла Георгиева, на откриването дойдоха много известни лица - основателят на телевизонния канал DIEMA Емил Славчев, магнетичната Мария Силвестър, любимият на хиляди българи Ники Кънчев, водещият и продуцент на “Top Destinations” в ефира на bTV Атанас Лазаров, провокативната изпълнителка Ann G, представителката на козметика от Мъртво море Наталия Тодорова и други. 

подробно...


COVID-19 състарява


COVID-19 състаряваПоследиците от коронавирусната инфекция са най-различни, но една от тях е преждевременно стареене на тялото, дори болестта да е прекарана в лека форма, заяви пред РИА Новости Анч Баранова, професор по системна биология в университета Джордж Мейсън.

подробно...


Тайната на Кортни Кардашиян за хубаво тяло


Тайната на Кортни Кардашиян за хубаво тялоСестрата на Ким Кардашиян изглежда невероятно след раждането на трите си деца. От предаването „Keeping up with the Kardashians“ става ясно, че спазва строга диета и тренировъчен режим. 41-годишната звезда се е доверила на органичната храна, която внимателно подбира и фитнес треньора си.

подробно...


Топъл или студен - чаят е вкусна наслада за всеки сезон


Топъл или студен - чаят е вкусна наслада за всеки сезонСтремежът на съвременния човек към по-здравословен начин на живот е пряко свързан с консумацията на напитки. Топъл или студен – чаят ни носи здравословна наслада независимо от сезона.

подробно...


Диетоложката Енджи Касабие с нова книга „Не на диетите!“


Диетоложката Енджи Касабие с нова книга „Не на диетите!“Диетоложката на звездите Енджи Касабие издава първата си книга две седмици след като роди първото си дете – Раян. Книгата се казва „Не на диетите!“. Тя ще бъде представена както у нас, така и по света. Томчето ще направи премиера още в Бейрут, Лондон и Москва.

подробно...


Guerlain организира master class в Bridal Fashion


Guerlain организира master class в Bridal FashionНа 16.05.2019 г. бутик Bridal Fashion бе домакин на специално организиран master class на световноизвестната френска марка за грим и грижа за лице – Guerlain.

подробно...


Дейвид Бекъм с марка мъжка козметика


Дейвид Бекъм с марка мъжка козметикаДейвид Бекъм пуска своя марка козметика. Тя е резултат от сътрудничеството на звездата с L’Oreal Luxe.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Алберто Веделаго


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи