Диетоложката Енджи Касабие с нова книга „Не на диетите!“

Диетоложката на звездите Енджи Касабие издава първата си книга две седмици след като роди първото си дете – Раян. Книгата се казва „Не на диетите!“. Тя ще бъде представена както у нас, така и по света. Томчето ще направи премиера още в Бейрут, Лондон и Москва.

Енджи Касабие

"Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид", споделя диетоложката. "Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности... Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха“.

Междувременно Енджи Касабие обяви, че ще публикува видеа, в които ще сподели целия натрупан опит от бременността си. „Да имаш дете е благословия по много причини и това ще бъде едно вълнуващо приключение за вас, но аз предпочетох да запазя бременността си в тайна. Ще можете да видите тук какво да правите и какво не, за да премине бременността по възможно най-здравословния начин и за вас, и за детето ви“, анонсира диетоложката.