Звездната диетоложка Енджи Касабие показа бебето си

Популярната диетоложка Енджи Касабие роди момченце на 14 януари. Бебето проблака в болница „Токуда“ под вещото наблюдение на двама от най-големите родни специалисти  – Д-р Иван Сигридов и д-р Нашар. То ще носи името Раян.

Раждането е минало напълно безпроблемно, за по-малко от четвърт час и майката и бебето се чувстват чудесно. Съпругът на Енджи - Рабих Ел Зейн, мистър Ливан 2014, е присъствал на раждането.

Енджи Касабие вече показа в Instagram бебето си.

Звездната диетоложка Енджи Касабие показа бебето си

„Чаках за този красив момент не просто 9 месеца, а цели три години. След като загубих моите близнаци, сега мога да ви представя бебето Райън. Не мога да опиша чувствата си, но знам, че ще направя всичко, за да бъда най-добрата майка! Благословена съм да имам двама красиви мъже в живота си… След раждането осъзнавам колко са магични тези моменти за една майка. Нека Господ даде възможност на всяка жена, срещнала трудности по време на бременността, да изживее това щастие“ - написа в Instagram Енджи Касабие.

Родената в Ливан диетоложка имаше две неуспешни бременности. През ноември 2019 г. тя сподели в предаването „Папараци“ (bTV), че вече е в осмия месец и всичко върви добре. "Може би Господ искаше да ме научи да оценявам по-добре нещата, които ни дава" - призна тогава тя пред репортера Елизабет Методиева.