Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


19 модни тенденции есен/зима 2023


19 модни тенденции есен/зима 2023Какво е бъдещето на модата – поглеждаме напред към сезон есен/зима 2023 чрез прогнозата на Who What Wear. В тази статитя ще разгледаме 19 акцента за следващия есенно-зимен сезон.

подробно...


Тенденции при булчинските рокли за пролет/лято 2024


Тенденции при булчинските рокли за пролет/лято 2024Жените днес искат да останат верни на собствения си индивидуален стил, особено когато става въпрос за големия ден. Булчинските облекла са по-разнообразни, а според някои и по-пóказни от всякога.

подробно...


8 модни тенденции за есен/зима 2023/2024


8 модни тенденции за есен/зима 2023/2024Разберете какво ще бъде модерно следващия сезон. Fashion.bg може да ви представи прогнозата за тенденциите през есента и зимата на 2023/2024 година.

подробно...


Как различните народи посрещат пролетта


Как различните народи посрещат пролеттаВ много култури пролетта е един от най-богатите на символи сезони, традиционно свързван с прераждането, обновените сили и вдъхновението. За да поканят положителната промяна в живота и дома си, различните народи извършват различни ритуали.

подробно...


3 тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Милано за пролет/лято 2023


3 тенденции при цветовете от Седмицата на модата  в Милано за пролет/лято 2023Цветовете са с основна роля в колекциите на различните дизайнери както за седмиците на модата в Ню Йорк и Лондон, така и за Седмицата на модата в Милано за сезон пролет/лято 2023. Три цвята бяха особено силно застъпени: ярките нюанси на синьото, светло сиво зелено (celadon green) и редица неутрални цветове с телесен оттенък. Една от визиите на Alberta Ferretti представляваше син копринен блейзър върху шифонена блуза и пола в ярко оранжево, а Fendi Ким Джоунс в сътрудничество със Силвия Вентурини показа много облекла в специфичния нюанс на зеленото.

подробно...


3 тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Ню Йорк за пролет/лято 2023


3 тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Ню Йорк за пролет/лято 2023По време на Седмицата на модата в Ню Йорк за сезон пролет/лято 2023 дизайнерите показаха силни цветови комбинации, фокусирани върху съчетания от синьо, лилаво и оранжево.

подробно...


Модни тенденции: Рокля със свободна кройка


Модни тенденции: Рокля със свободна кройкаРоклята със свободна кройка не следва формата на тялото. Тя е с лек, разкроен силует. Визията ѝ съчетава небрежния и изискания стил и удобната дреха, която в същото време е и модерна. За сезон есен/зима 2022 дизайнерите възприеха модела предимно с дълги ръкави. Отвореният силует обаче позволява този тип рокля да бъде напълно безсезонен, като свободната кройка е привлекателна за по-топлото време поради факта, че дава на кожата възможност да диша.

подробно...


Модни тенденции: Изрязана рокля


Модни тенденции: Изрязана рокляРоклята с изрязани части е нова тенденция за пролет-лято 2022 и става все по-популярна. Внимание ѝ отдават знаменитости и инфлуенсъри. Създадени са и модели, подходящи за ежедневието.

подробно...


Дворцов разкош и романтичен сексапил са тенденциите при булчинските рокли за 2023 година


Дворцов разкош и романтичен сексапил са  тенденциите при булчинските рокли за 2023 годинаСлед 2-годишна пауза испанския гигант - Pronovias закри Barcelona Bridal Fashion Week с уникално ревю, перфектна организация и гала в музея на изкуствата в Барселона.

подробно...


Модата на мини полата


Модата на мини полатаМини полата е в центъра на модата от десетилетия. Британската дизайнерка Мери Куант често е сочена за виновник за възхода на този вид пола, като през 1964 г. пуска на пазара поли над коляното, наречени „мини“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Гери от Огледала


Моден консултант на предаването Огледала
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи