Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Пастелно розово


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Пастелно розовоРозовото палто често е предпочитано от дамите през зимата, но този сезон този цвят навлиза и в останалата част от гардероба им.
Розовото е цвят, който повечето хора предпочитат да избягват, особено ако са минали 9-годишната възраст, тъй като вече не го смятат за сладък и са склонни да допуснат изключение само за пижамата си.

подробно...


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Бяло


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: БялоБялото е тенденция, която трябва да притежавате тази зима.
Чистите бели модели контролираха това лято, но те постепенно ще се превърнат и в зимен закон, защото бялото е новото черно.

подробно...


Не на деколтетата


Не на деколтетатаДълбоките деколтета излизат от мода през новия сезон, заменени от високите прави яки, предложени от италианската модна къща Valentino.

подробно...


Финансите и модните тенденции


Финансите и модните тенденции64% от жените не могат да си позволят последните модни тенденции, защото притежанието на всички дрехи от модните подиуми определено създава напрежение в банковата сметка на жените.
Все повече представителки на нежния пол, запалени по модата, търсят магазини с големи сезонни намаления, сочи още проучването.

подробно...


Юри Шкарпетин и Вили Боршукова представиха тенденциите в косите от "Алцина"


Юри Шкарпетин и Вили Боршукова представиха тенденциите в косите от "Алцина"Юри Шкарпетин, треньор на "Алцина" за Русия и топ коафьорът Вили Боршукова представиха на специално ревю прически от новата колекция "Ангели и демони", есен-зима 2013-2014, на немската козметична марка "Алцина".
Двамата коафьори направиха и демонстрация на три прически от колекцията върху част от моделите.

подробно...


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Лилаво червило


Топ тенденция за Есен-Зима 2013/2014: Лилаво червилоЕсента настъпи вече официално и е време да преминем в есенната цветова гама, а за този сезон доминират лилавите тонове, особено на устните.
Стилистите твърдят, че виолетовото, особено в ярките нюанси, ще бъде изключителни популярно и определено ще ви допадне, ако искате да подчертаете част от лицето си.

подробно...


Световните модни тенденции при обувките за сезон Есен/Зима 2014


Световните модни тенденции при обувките за сезон Есен/Зима 2014Тенденциите за сезон Есен/Зима 2014 при обувките са изключително разнообразни, така че всеки да може да намери нещо за своя вкус. Ето какво открихме на модните подиуми.

подробно...


Черно и бяло за Пролет-Лято 2014


Черно и бяло за Пролет-Лято 2014Черният и белият цвят ще са доминиращи в дамския гардероб за топлия сезон на 2014.
"Пъстрата цветова гама отива на заден план", заяви нюйоркският дизайнер Джени Стоун.
"В света на модата ще властва класическият американски стил. Бялото и черното ще се превърнат в основни цветове за истинските жени", смята тя. "Тези цветове са изключително красиви и неслучайно са наричани "кралски", добави дизайнерката.

подробно...


Яките - съвършения завършек на тоалета


Яките - съвършения завършек на тоалетаЯките тази есен са на почест. Най-известният пример за евъргрийн комбинация е бялата риза и нейните производни.

Яките върху рокли също ще са много актуални през есента.

подробно...


Най-харесваната дреха за всички времена


Най-харесваната дреха за всички временаНово проучване показва, че тесните дънки са смятани за най-обичаната модна тенденция на всички времена.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Андреа


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи