Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Коафьорско шоу представи тенденциите в косите за Есен-Зима 2014/2015


Коафьорско шоу представи тенденциите в косите за Есен-Зима 2014/2015На 21 октомври в "Дом на киното" Вили Боршукова, Рени Илиева и Асен Налбантов показаха уменията си в коафьорско шоу под надслов: Contradiction.

подробно...


Arena Professional 2014 представи модните тенденции за пролет-лято 2015 за красота и здраве


Arena Professional 2014 представи модните тенденции за пролет-лято 2015 за красота и здравеНад 4 000 професионалисти и гости посетиха традиционния форум за красота и здраве - Arena Professional 2014 в София. В рамките на изложението бяха представени над 200 водещи марки българска и световна козметика и над 100 нови продуктови линии, услуги и апаратура.

подробно...


Червената коса отново е на мода


Червената коса отново е на мода "Много приятно е връщането на червения цвят в косите от медено към истинско червено", каза стилистът и коафьор Митко Дамов.

подробно...


Нов сезон - нови обувки: GIDO Есен-Зима 2015!


Нов сезон - нови обувки: GIDO Есен-Зима 2015!Есента дойде! А това събитие отново със страшна сила поставя въпроса за освежаване и попълване на гардероба ни с подходящи за сезона дрехи и най-вече обувки. В този случай няма как да не се сетим за един от най-големите производители на обувки в България GIDO.

подробно...


Revlon Professional представи актуалните тенденции в прическите за Пролет-Лято 2014


Revlon Professional представи актуалните тенденции в прическите за Пролет-Лято 2014Ефектни прически в актуалните тенденции, атрактивни цветове на косите и авангарден стил показаха професионалистите от Revlon Professional по време на първата официална презентация на марката у нас. Световният бранд представи своя нов имидж в България в лицето на Интеркозметика - на сцената на Модерен театър, София, на 24 април.

подробно...


Актуални тенденции в грима и прическите за пролетта и бала на 2014 от "Магама"


Актуални тенденции в грима и прическите за пролетта и бала на 2014 от "Магама"Винаги е хубаво прическата да стои добре на лицето ви, като е съобразена с вашия собствен стил и социален живот. А за този сезон няма ограничения - дълго, средно или хипер късо - важното е да сияете.

подробно...


Топ тенденция за Пролет 2014: Прическа тип Клеопатра


Топ тенденция за Пролет 2014: Прическа тип КлеопатраПрическата на черта и с дебел бретон ще бъде хит тази пролет. Почти няма да има дама от шоубизнеса, която да не реши да пробва горещата тенденция. В момента най-атрактивната Клеопатра е Риана, следвана от нейната колежка Кейти Пери.

подробно...


KWIAT и Ники Божилов представят новите хитове при очилата за 2014


KWIAT и Ники Божилов представят новите хитове при очилата за 2014Най-новата колекция слънчеви и диоптрични очила KWIAT отразява актуалните модни тенденции на световно ниво. За да демонстрират това от българската марка очила заснеха специална фотосесия съвместно с талантливия млад дизайнер Николай Божилов в ролята му на моден консултант.

подробно...


Топ тенденция при роклите: телесният цвят е новото черно


Топ тенденция при роклите: телесният цвят е новото черно Церемонията за Оскарите беше леко предсказуема, когато става въпрос за победителите. Червеният килим обаче беше толкова ослепителен, че ясните победители нямаха значение.
Роклите в телесни цветове определено доминираха на червения килим тази година, в комбинация с грим с естествени тонове, от бледо розово до тъмно бежово.

подробно...


Топ тенденция за лято 2014: цвят в косите


Топ тенденция за лято 2014: цвят в коситеС идването на пролетта, настроението ни се променя коренно. Захвърляме тъмните и дебели дрехи в гардероба и вадим свежите цветни на показ.
При прическите е подобна ситуацията. Вска жена иска да посрещне новия сезон с нещо различно в косата. Сега това е възможно е помощта на т. нар. "тебешири за коса".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валери Захов


Моден фотограф
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи