Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015


* Организатор на осмото издание на двудневното модно шоу е Модна Агенция VIP Fashion Group, съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg

Дата: 26 и 27.06.2015г.
Място - Гранд Хотел Варна


Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА
e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор - Модна Агенция VIP Fashion Group.


Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015


Осмото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" 2015 ще се състои на 26 и 27 юни от 20.30ч. в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена". На събитието ще присъстват над 500 гости от България и чужбина.


Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015


В рамките на две поредни вечери ще бъдат представени най-новите тенденции 2015 в колекциите на марките: "SLAVE JEANS", "WOLF WALLEY"," детска мода, колекция бански костюми на "SEVEN SECONDS".

Модата за мъже ще бъде представена от Модна къща "AGGRESSOR" и "DANIEL Fashion". Гостите ще се насладят и на сериите бутикови обувки с марките "SARA PEN" и "BERTTO SHOES", булчински рокли на дизайнерката Стойка Хаджиева - "ТОНЕНА", "СТОЯН РАДИЧЕВ", "ORENDA" и "СВАТБЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ И ВАРНА" , дизайнерските колекции на модните къщи - "РОШАВАТА ГАРГА", "ZEBRA WOMAN", "VETEIDA", "VAYANA" и "BANDEROL", както и модната линия "IXTYS".


Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015


Лице на Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА ще бъде Ива Атанасова – носителка на титлите МИС ВАРНА 2007 и BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

По традиция водещ на форума ще бъде популярния актьор СИМЕОН ЛЮТАКОВ.

Стайлингът на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов /салони Nushi/ и екипа на гримьорката Кристина Славова.


Фестивал на модата и красотата представя модни тенденции 2015


"Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА" 2015
ще се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, МОЛ ВАРНА, Винарска изба Варна, хранителни добавки SUPPLETEC и жива алкална вода ADVA.

Медийни партньори на събитието са: Fashion.bg, Moda.bg, Topmodel.bg, Moreto.net, Varnautre.bg, Lifestyle.bg, Varna24.bg, Yep.bg, Ydara.com, Big.bg, Списание Булка, Fashionsense.bg, Novavarna.net, ХАЙЛАЙФ, в-к "Черно море" и телевизия "Черно Море".


Снимки:
Модел от колекция Лято 2014 на:
1. Тонена
2. Sara Pen
3. Daniel Fashion
4. Veteida