Топ тенденции: Антигравитация


В Инстаграм се появи нова тенденция, наречена "антигравитация". Снимките създават впечатлението, че се преодолява гравитацията и на много места всичко е с главата надолу.

Зад кулисите на Модно шоу 2014 на Victoria's Secret беше създадена специална антигравитационна стая, вдъхновена именно от тенденцията в Инстаграм. Това беше розовата съблекалня на сексапилните Ангели на Victoria's Secret. Мебелите висят от тавана, като създават илюзията, че момичетата наистина летят, като "висят" с главата надолу.


Топ тенденции: Антигравитация


Дизайнерката Виктория Бекъм също хареса тенденцията в социалните мрежи и постави коледното дърво в бутика си в Лондон на тавана. То виси над стълбището без украса, за да се избегне риска от падащи коледни играчки.


Топ тенденции: Антигравитация


Топ тенденции: Антигравитация


"Дървото сякаш се носи из въздуха, поставено по този начин - да виси от тавана с върха надолу. Неговите корени не са вкопани в земята и по този начин се разкрива заплетената им красота. Червеният цвят на корените насочва вниманието към тях и разкрива това, което обикновено остава скрито", казва дизайнерката в свое изявление по случая.
"Влюбих се в обърнатото коледно дърво на Ширазе, което тя създаде през 1993 за музеите "Tate". Много съм развълнувана, че се съгласи да пресъздаде тези елементи в моя магазин. Радвам се, че тя работи с мен по коледната украса на бутика", добавя Виктория Бекъм.


Източник: БГНЕС
Снимки: instagram.com