Тенденция при мъжките прически
за 2014: Русо


Все по-голям става броят на мъжете, които посягат на естествения си цвят. Изглежда, че силният пол се вдъхновява за промяна във външния вид най-вече от известни модели и актьори.

Актьорът Райън Гослинг се спряга за един от виновниците, вдъхновили нашумялата тенденция.


Тенденция при мъжките прически за 2014: Русо


Според британско изследване, мъжете не просто се опитват да прикрият белите си коси, а всячески се стараят да приличат на младите и известни знаменитости от силната половина на човечеството. Все повече от господата стриктно следват модата и копират звезди като Крис Браун и Киан Еган.

При мъжките продукти за коса обаче, не се наблюдава значителна промяна в цените. За напред, следвайки модните тенденции, се очакват по-големи намаления на продуктите и разширен избор на пазара. Повечето мъже предпочитат сами да боядисват косите си и да експериментират пред огледалото пред това да посещават фризьорски салони.

Според британското изследване, развиващите се технологии също имат пръст в новата тенденция при мъжете. В телефоните ни все по-често се появяват апликации, които ни позволяват да се видим със съвършено различен вид от обикновения.

На снимката: Актьорът Райън Гослинг
Източник и снимка: БГНЕС