3 тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Ню Йорк за пролет/лято 2023

По време на Седмицата на модата в Ню Йорк за сезон пролет/лято 2023 дизайнерите показаха силни цветови комбинации, фокусирани върху съчетания от синьо, лилаво и оранжево.

Синьо

При Prabal Gurung фокусът е върху индивидуалността, а няколко модела показаха небрежен стил, напомнящ за облеклото от нощните клубове на 90-те години. Един от моделите включваше небесносиня слип рокля с кралско синя пола върху нея.

Prabal Gurung

Michael Kors показа чувствена колекция, напомняща за 70-те години на миналия век. Сред представените модели беше и тюркоазена увиваща се пола с пайети, с дължина под коляното, съчетана с пуловер в небесносиньо с дълбоко деколте.

Michael Kors

Лилаво

За марката Coach Стюарт Вевърс показа кожено сако със средна дължина в два нюанса на бледолилавото в съчетание с бежово. Отдолу се подаваше черна кожена пола с колан, украсен със сребристи елементи. Визията беше допълнена с винилова чанта в цвят зелен лайм.

Coach

Ulla Johnson винаги се е отличавала с ръчно изработени модели и този сезон не направи изключение. Дизайнерката съчета пуловер, оцветен в лилаво, червено и оранжево, върху многопластова рокля на волани.

Ulla Johnson

Оранжево

Оранжево, смесено с други цветове, е третата значима цветова тенденция в Ню Йорк. За колекцията Carolina Herrera Пролет/Лято 2023 Уес Гордън показа мини слип рокля с квадратно деколте и широки двуцветни ивици в оранжево и цикламено.

Carolina Herrera

Австралийският бранд Dion Lee, със седалище в Ню Йорк, прилага бодикон подход за своята колекцията. Един от моделите на Fleur Breijer включва кожен панталон от части в оранжево, бежово и черно и комбинирани с черен асиметричен топ с презрамка зад врата.

Dion Lee