Нов сезон - нови обувки: GIDO Есен-Зима 2015!

Есента дойде! А това събитие отново със страшна сила поставя въпроса за освежаване и попълване на гардероба ни с подходящи за сезона дрехи и най-вече обувки. Редом с атрактивната визия, качеството, топлината и комфортът придобиват изключително значение при търсенето на подходящия чифт за по-студената част от годината.

В този случай няма как да не се сетим за един от най-големите производители на обувки в България GIDO. И този сезон неговият екип не изневери на себе си и представи своите нови предложения, комбиниращи по страхотен начин удобство, стил и иновативност.

GIDO Есен-Зима 2015

По традиция от екипа на GIDO отбелязаха началото на новия есенно-зимен сезон с промоционална игра с феновете на своята страница във Facebook -  https://www.facebook.com/gidoshoes. Играта стартира на 07.10. и ще бъде с продължителност две седмици, като всеки делничен ден от 14.10. до 21.10. включително ще бъде теглен по един късметлия, който ще спечели избран от него топ модел обувки, боти или ботуши. А най-хубавото е, че абсолютно всички участници имат гарантиран подарък – ще получат ваучер за отстъпка при покупка от онлайн магазина на GIDO.

Помислено е и за хората, които се притесняват да пазаруват онлайн. Obuvkigido.com предлага уникалната за България опция за безплатна замяна, благодарение на която можете да пробвате своя чифт, преди да го купите. Така участниците в играта спокойно могат да използват ваучера си и да си поръчат обувки, боти или ботуши, без да се притесняват, че номерът няма да им стане.

GIDO Есен-Зима 2015

Ако искате да се сдобиете с практични и същевременно красиви и стилни обувки за предстоящия есенно-зимен сезон, определено си струва да разгледате новата колекция на GIDO… A защо не и да спечелите някой топ модел от нея?

GIDO Есен-Зима 2015

Онлайн магазин: //obuvkigido.com
Фирмен магазин: гр. Пещера, ул. "Михаил Такев" 127 Б

Facebook страница: https://www.facebook.com/gidoshoes