Григор Димитров в цвета на есента

През 2018-а всички говореха само за нюансите на розовото, но есента на 2019-а е време за потъмняване. На ред е лилавото във всичките му разцветки и нюанси. Демонстираха го от Rodarte и Tom Ford, които заложиха на всевъзможни орхидеени отенъци. После по същия път минаха Balenciaga и Jacquemus със своите едноцветни ансамбли - лилаво и близки цветове от горе до долу.

Цветът на лавандулата е подходящ и за всевъзможни аксесоари.

При това го демонстрират не само дами, но и мъже. Григор Димитров и екипът му на Nike за US Open са отличен пример за това. Пък и кой ли би казал, че цветът няма значение. От началото на годината Гришо мина през бяло, оранжево, сиво и черно, но чак когато облече лилавото, започна да постига добри резултати. Представянето му в Ню Йорк бе най-доброто от две години насам. А снимките и видеата на лилавия му екип обиколиха света. 

View this post on Instagram

#USOpen

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Рафаел Надал също влиза в тази категория. Испанецът играе в черно, но го допълва много стилно. Лентата му за коса и тези за китките са в лилаво. Както и логото на Nike и бикчето от другата страна на екипа. 

Неговият съперник на полуфинала Матео Беретини също има лилав акцент - дръжката на ракетата му. 

Тази цветова гама си пробива път и в не толкова високите етажи на модата. В новата брошура на Лидл, която може да се разгледа на kimbino.bg, има спортни екипи в подобен цвят. И орхидеи в същата разцветка, макар че поддръжката на една орхидея е доста по-сложна задача от обличането на фланелка за спорт.

В Декатлон са се подготвили още по-добре. Като се започне от дамска маска за ски и сноуборд, очила за плуване, мине се през мъжко горнище и се стигне до раница - има доста продукти в лилаво. Каталогът на Декатлон също може да се види на Kimbino. Всъщност сайтът е идеално място да проверявате всевъзможни листовки и брошури с намаления. Безплатно е, бързо и удобно. А и доста екологично, защото няма хартия и мастила. Е, не е в лилаво, но зеленото се връзва добре с цвета на есента.