Модни обувки за всеки вкус - тенденциите на сезона

Цветове
По отношение на модните обувки, точно сега е време за смели експерименти както със стил, така и с цвят. Актуалната палитра варира от нежни бежови и кафяви тонове до всички нюанси на наситено жълто. Този сезон модните обувки ни радват и със смели метални нюанси като злато, сребро, мед и платина. Но както винаги, класическите бели и черни обувки отново се нареждат сред лидерите.

Ярките, наситени цветове са на мода, но наред с тях, можете да изпробвате и някои пастелни нюанси, създадени специално за тези дами, които държат да заложат на повече романтика.

Летни маратонки

Спортните обувки са хит
Изминаха дните, когато маратонките или кецовете се възприемаха от дамите като просто удобно допълнение към спортния екип. Активен човек ли сте? Предпочитате ли да комбинирате комфорта с красотата във всяко едно отношение? Тогава най-популярните тенденции в света на спортните продукти ще ви помогнат да го постигнете. Дизайнерите този сезон предлагат цяла линия спортни дрехи и обувки, създадени специално за градския начин на живот.

И така, кои спортни обувки са модерни тази година? Еклектичните спортно-шикозни модели са добра идея за лятото. Никой вече не е изненадан да види модни маратонки и кецове, украсени с  ярки, лъскави вложки, бродерии, пайети, декоративни камъни и каишки или пък вериги.

По принцип, всеки вид обувки с подобни декорации изглежда много впечатляващо и привлича вниманието като магнит.

Най-актуалните нюанси на летните спортни обувки са бяло, светло бежово, светло розово, черно и комбинация от бяло и закачливи пъстроцветни елементи. Такива вариации изглеждат стилни с много тоалети - дънки, къси шорти, леки рокли и други. Но дори и ако вече имате чифт от любимите си летни маратонки в гардероба си, да добавите още един по-екстравагантен и забележим модел, изобщо не е лоша идея. Така ще разнообразите визията си и ще може да създадете още много прекрасни комбинации, за още по-добро самочувствие.