Как изглежда Дядо Коледа облечен според последните модни тенденции

Ние всички си представяме Дядо Коледа като весел белобрад старец в червен костюм, черен колан и черни ботуши. Обликът на Дядо Коледа не се е променял години наред, както го помнят нашите баби, така го познават и децата ни. Но онлайн магазин за дрехи реши да види как би изглеждал любимият дядо на всички деца, облечен в последните модни тенденции, пише британският в. "Индипендънт".

Как изглежда Дядо Коледа облечен според последните модни тенденции

За тази цел онлайн магазинът „Escapade” анализира най-търсените в "Гугъл" трендове във Великобритания, САЩ и Австралия, за да ни представи как ще изглежда модерният Дядо Коледа.

Нне си мислете, че бялата брада ще изчезне – не, но визията определено ще бъде по-хипстър - мода, която навлече във Великобритания с пълна сила тази година.

Въз основа на най-търсените облекла на пазара, обновихме и зимния гардероб на дядото с чувала. Емблематичният костюм е сменен с дънки и червен пуловер тип поло, който отново е модерен тази зима. Ботушите са заменени с кецове с популярните „Nike Air Max”. Ръкавиците са от кафява кожа в тон с кафявия чувал за подаръци.

Източник: БГНЕС