Лейди Гага е лице на новия аромат на Валентино

Новият аромат на италианската модна къща Валентино „Voce Viva“ ще излезе на пазара тази есен, а Лейди Гага ще оглави кампанията му.

„Лейди Гага олицетворява свободата, самосъзнанието, чистото сърце. Участието й в тази кампания издига символичната сила на проекта на най-високо ниво. Тя е икона на цяло поколение. Нейното послание за свобода, страст към изкуството, самосъзнание и равенство е същото, към което се стреми общността на „Валентино“. Толкова съм горд, че тя е част от това.” е заявил креативният директор на „Валентино“ Пиерпаоло Пичоли.

Lady Gaga

Новият аромат е дело на Пичоли и екипа на „Валентино“ в „L’Oréal“. Представен е като „глас за разпространение на послание по целия свят“ и „кани всички да се докоснат до него, да вдъхновят другите и да изживеят мечтите си“.

Съвместната работа с изпълнителката на хита “Stupid Love” е започнала, след като певицата е настояла да помогне на младите хора да се чувстват „красиви“, без да е необходимо „да бъдат перфектни по някакъв физически начин“. Тя е популярна с неповторимия си моден стил и че нейното „определение за красота не е според конвенционалните стандарти“. Според нея, тя е станала известна не защото е “хубава” и затова тя поощрява таланта и упоритата работа: „Не стигнах до тук, защото съм хубава. Не съм супермодел. Правя музика и тя е от сърцето ми, от ума ми, който ме доведе до тук, и много усилена работа.”