Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Една от най-успешните български дизайнерки София Борисова очарова Рим


Една от най-успешните български дизайнерки София Борисова очарова РимНа 24 септември в посолството на Република България в Рим, в рамките на ежегодното, традиционно събитие - „София поздравява Рим“,организирано съвместно от италианско-българската асоциация „Феникс”и Нели Атанасова, „Столична община” и Български културен институт в Рим., се проведе голямо самостоятелно ревю на топ дизайнера София Борисова. Най-успешната българска дизайнерка представи пред елитна публика своята най-нова колекция spring-summer 2017 - „Gardini di Roma”, инспирирана от красотите на Вечния град и въплътена в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли – висша мода.

подробно...


Мода от най-висока класа на SOFIA FASHION WEEK AW 2016


Мода от най-висока класа на SOFIA FASHION WEEK AW 2016Най-големият моден фестивал в България – Sofia Fashion Week AW 2016 – ще се състои от 12 до 16 септември в зала EFE на Hotel Marinela Sofia. Третото издание на мащабното модно събитие от най-висока класа ще протече в пет тематични вечери, в които ще бъдат представени общо 52 колекции и модни шоута на дизайнери, модни къщи и брандове от България и чужбина.

подробно...


Любо Ганев открива втори магазин на Asics


Любо Ганев открива втори магазин на AsicsВолейболната ни звезда Любо Ганев успешно завъртя моден бизнес на родна почва като официален представител на един от най-популярните спортни брандове в цял свят - Asics. Сътрудничеството му с компанията датира от преди четири години, като за този период марката се разви като една от предпочитаните и у нас.

подробно...


MODA NUOVA или новата еклектика


MODA NUOVA или новата еклектикаМодната поява, подиумна или улична, е презумптивно мълчалива; тя трябва да заслепи, и не в бъбривост, а в показ. Тя е чиста фасцинация...

подробно...


PRINTFEST - силата на модерните печатни технологии за успешен бизнес днес


PRINTFEST - силата на модерните печатни технологии за успешен бизнес днесСъбитието ще се проведе на 1.07.2016 г (петък), в София, Интер Експо Център, фоайето на 5-та и 6-та палата. Вход - Арката вляво от 1-ва палата, точно срещу изхода от метростанцията.

подробно...


Балканска конференция на МСП - София 2016


Балканска конференция на МСП - София 2016На 23 юни 2016 г., в София ще се проведе "Балканска конференция на МСП - София 2016". За конференцията са поканени представители на МСП, неправителствени организации и местни власти (общини) от всички балкански държави. По време на събитието ще бъдат проведени b2b и мачмейкинг срещи.

подробно...


Bridal Fashion с награда Best Brand Award за висша мода


Bridal Fashion с награда Best Brand Award за висша мода"Брайдал Фешън" ЕООД (www.bridalfashion.bg) е създадена в началото на 2007 година като основната й дейност е официално представителство за България на световноизвестните модни марки - производители на булчински, официални и абитуриентски рокли Pronovias, My Lady, Badgley&Mischka, Enzoani, Sherri Hill, ROCCCOBAROCCO.

подробно...


ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2016


ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2016Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Домакин на престижния форум е Хотел Интернационал Златни пясъци, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Стил, блясък и красота на Sofia Fashion Week 2016


Стил, блясък и красота на Sofia Fashion Week 2016Вчера, 21 март 2016, в Hotel Marinela Sofia се проведе пресконференция по повод модното събитие Sofia Fashion Week 2016, което ще се проведе за втори път у нас на територията на най-актуалната локация в София - зала EFE Hotel Marinela, от 22 до 26 март 2016 г.

подробно...


Как да избегнете 10-те най-разпространени грешки, които саботират личния ви стил и успех в "градската джунгла"?


Как да избегнете 10-те най-разпространени грешки, които саботират личния ви стил и успех в "градската джунгла"?Това е темата на уъркшопа, който Албена Александрова от модна къща "Рошавата гарга" организира на 4 Февруари 2016 в Шоурум-а на марката на ул. Аксаков 15 (ет. 2) в София. Началният час на събитието е 18 ч.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Аксиния


Поп певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи