Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Моделът Мила Христова е новото лице и водеща на SOFIA FASHION WEEK AW 2017


Моделът Мила Христова е новото лице и водеща на SOFIA FASHION WEEK AW 2017Директно от световната модна сцена и веднага след участието си в London Fashion Week, българският модел Мила Христова стъпва на модния подиум на Sofia Fashion Week AW 2017. Освен, че е новото лице на софийската седмица на модата, Мила Христова ще бъде и водеща на официалното откриване на модния форум в България, който стартира на 26-ти и ще продължи до 29-ти септември в зала EFE на хотел „Маринела“.

подробно...


Българка в Топ 20 на Maxim


Българка в Топ 20 на MaximБългарският модел и танцьор Елена Виан е сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание Maxim - "Maxim's Finest". Червенокосата красавица е единствената нашенка, която е одобрена от авторитетното жури на изданието, и попада в класацията наред с хубавици от цял свят. Мащабният проект е разделен в различни категории, като нашето момиче попада в International Group Six, а спрямо моментното гласуване е 19-а. Вотът се базира изцяло на онлайн гласуване, което ще продължи до 13 септември. След това конкурсът продължава във втори етап, където всички финалистки ще се състезават за голямата награда от 25 000 долара.

подробно...


Хайди Клум за препятствията в кариерата си


Хайди Клум за препятствията в кариерата сиХайди Клум е един от най-успешните и красиви супермодели на света с над 25-годишен стаж в модната индустрия. Едва сега обаче 44-годишната манекенка призна пред "Дейли Мейл", че в началото на кариерата си е получила множество откази за участие в дефилета "висша мода", тъй като дизайнерите са я смятали за твърде пълна.

подробно...


Горещо Code Fashion Party със световни модели


Горещо Code Fashion Party със световни моделиТоп моделите Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van Der Hoeven от световноизвестния проект The Black Tape Project долетяха специално от Маями, Ню Йорк и Холивуд, заедно с екстравагантния стилист на шоуто Джоел Алварес, информират от ПРофайл. Те бяха специалната част от програмата по повод откриването на сезон лято 2017 на едно от най-престижните заведения - Planet Yacht St. Vlas.

подробно...


Не на слабите модели, обяви Франция


Не на слабите модели, обяви ФранцияЗабранява се на работодателите да наемат прекалено слаби моделки, на които едва ли не им се борят ребрата, а скелетът се откроява релефно върху кожата.

подробно...


Синът на Мадона с дебют в модните среди


Синът на Мадона с дебют в модните средиРоко Ричи, 16-годишният син на Мадона и Гай Ричи, сключи първият си договор като модел. Момчето ще участва в представянето на модната линия на „Адидас“ и Александър Уанг за сезон пролет 2017 г.

подробно...


Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018


Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018Българският модел Ивел Йорданов веднага след финала на най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week SS 2017, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV,получи официално покана за участие в Модната седмица следващата година в Ню Йорк.

подробно...


Марина Кискинова стана лице на Shano


Марина Кискинова стана лице на ShanoПевицата и актриса Марина Кискинова засне фотосесия с новата колекция атрактивни кецове и обувки на Shano за пролет-лято 2017. Спортно-елегантната кежуъл визия, в която е облечена Марина за снимките, представя моделите като практични и адаптивни към всеки стил.

подробно...


Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов


Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел ЙордановТоп модното събитие в България – Sofia Fashion Week, избра своите официални лица за изданието пролет-лято 2017. На модния подиум този март ще дефилират топмоделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов.

подробно...


Бела Хадид - новото рекламно лице на Dior


Бела Хадид - новото рекламно лице на DiorСестрата на супермодела Джиджи Хадид, Бела сбъдна мечтата си и сега е новото рекламно лице на козметиката "Диор". С красивите си черти моделката ще продава новата спирала на бранда - "Диоршоу". Това съобщи самата тя в своя "Инстаграм" профил и показа кадър от рекламната кампания.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Елена


Участничка в Big Brother 2
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи