Моделът Кара Делевин с нова любов

В продължение на няколко седмици витаеха слуховете за връзка между Парис Джексън, дъщерята на Майкъл Джексън и модната икона Кара Делевин.

Нищо официално и нито дума в пресата. Даже няма нужда от това, защото британския вестник "Daily Mail" публикува снимки със страстна целувка между двете жени по улиците на Лос Анджелис. Освен това двете звезди бяха забелязани да се забавляват в ресторант в западен Холивуд заедно с техния приятел Маколи Кълкин и неговата приятелка. Двете двойки вечеряха в ресторант Карлито, след което по молба на Кара излязоха на улицата и танцуваха.

Моделът Кара Делевин с нова любов

Цялата тази история започна когато през май миналата година 19-годишната Парис Джексън и 25-годишната Кара Делевин се запознаха на MTV Movie Awards. Веднага двете млади жени се харесаха и изразиха желание отново да се видят. Първият път когато ги виждат заедно е на изхода на дискотека през ноември 2017 г. Тогава двете се държат ръка за ръка. Нещата се развиват с бясна скорост. Наистина ли са двойка дъщерята на краля и модната икона? В крайна сметка снимка в Инстаграм и вечерята в ресторанта само потвържадват тази нововъзникнала любовна история.

БГНЕС