Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българският бранд Чарлино със специална покана да представи колекция на Bursa Fashion Week


Българският бранд Чарлино със специална покана да представи колекция на Bursa Fashion WeekБългарският моден бранд Чарлино получи специална покана от Bursa Fashion Week да представи България и българската мода на престижното международно събитие в Бурса с модно ревю на 22 октомври 2022. Поканата беше отправена към Българска модна асоциация, която препоръча Чарлино като един от най-добрите български брандове с тридесет и три годишна история и активен член на асоциацията. Фирмата произвежда официални бутикови дамски и мъжки облекла, които се продават и са предпочитани от клиенти в България и в дестинации като Дубай, Миконос, Лондон, Барселона и др.

подробно...


Намигване към бъдещето с футуристични тоалети


Намигване към бъдещето с футуристични  тоалети„Вечер на стила: футуристичен шик“ бе четвъртата тема от социално-културния проект на Академията за мода. Събитието се състоя на 7 септември 2022 година (сряда) в галерия „Милениум“, а носителите на „Златна игла“, както и други талантливи дизайнери, показаха свои произведения посветени на темата.

подробно...


Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022


Блясък, стил и  красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022За петнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2022, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Вечерта на стила покори с изисканост и артистизъм


Вечерта на стила покори с изисканост и артистизъмСоциално-културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“ този път бе вдъхновен от белия цвят. Ценители на изисканото облекло и елегантността се обединиха в столичната галерия „Милениум“ под мотото „Нека да е бяло!“. Лятното модно парти покори всички със своята изисканост и артистизъм.

подробно...


Модна къща БАНДЕРОЛ с модно ревю на седмица на модата в Дубай


Модна къща БАНДЕРОЛ с модно ревю на седмица на модата в ДубайОт 23 до 26 юни 2022 г., Световният Търговски Център в Дубай беше домакин на Седмицата на модата - VIE Fashion Week S/S 2022. В последната, завършваща Гала вечер, Модна Къща БАНДЕРОЛ - България имаше удоволствието да открие модните дефилета.

подробно...


Мини или макси: Как Академията за мода отговори на вечния въпрос?


Мини или макси: Как Академията за мода отговори на вечния въпрос?Състоя се второто събитие от новия социално-културен проект на Академията за мода – „Вечери на стила“. Този път то беше посветено на темата „Мини или макси?“ - една от вечните дилеми за дрескода на всяка жена. Водеща на събитието беше Вероника Стефанова – Мис България Свят 2017 и лице на „Златна игла 2021“, която даде начало на изисканото парти в рокля на модния бранд „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова. Топмоделът сияеше в тоалет в стил „Мерилин Монро“ с изящна комбинация от авторска дантела, коприна, глитер и френска дантела.

подробно...


Радослава Лазарова представи колекция "Obsession" 2023


Радослава Лазарова представи колекция "Obsession" 2023Ревю-спектакълът на „БГ модна икона 2022“, който се състоя на 28 април във „Витоша Парк хотел“, беше закрит от модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова. Специално за гостите на събитието, непосредствено преди церемонията по награждаването на най-стилни и успели българи, брандът представи своята последна колекция “Obsession" 2023.

подробно...


Албена Александрова представи малката черна рокля на "Мадам Рошав"


Албена Александрова представи малката черна рокля на "Мадам Рошав"Ревю-спектакълът на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ беше открит от дизайнерката Албена Александрова – трикратна носителка на „Златна игла“. Вдъхновена от вечната класика на „малката черна рокля“ претвори идеята чрез елегантни дантели, секси деколтета, нестандартни отвори, благородно копринено кадифе, асиметрии и различни дизайнерски хрумки.

подробно...


Утвърдени дизайнери показаха най-новите си предложения


Утвърдени дизайнери показаха най-новите си предложенияПо време на тринадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022" се състоя бляскав ревю-спектакъл на Академията за мода. Преди началото на ревю-спектакъла проф. Любомир Стойков връчи сертификатите на новите стипендианти на „Златна игла” - Иванина Иванова и Рая Виктор, студенти по моден дизайн от Националната художествена академия. След награждаването, по покана на проф. Стойков, те и още няколко негови студенти, показаха свои произведения: Кирил Бучакчийски, Мейчи Джоу, Ива Георгиева, Рая Виктор и Иванина Иванова.

подробно...


Pronovias представи колекция Versailles 2023 в Барселона


Pronovias представи колекция Versailles 2023 в БарселонаСлед 2-годишна пауза испанския гигант - Pronovias закри Barcelona Bridal Fashion Week с уникално ревю, перфектна организация и гала в музея на изкуствата в Барселона.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мариана Векилска


Водеща на сутрешния блок “Тази сутрин” на БТВ.
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи