Дамските комплекти - стилна алтернатива на роклите

Всяка жена знае, че роклята е една от най-удобните дрехи. Тя ни спестява чуденето как да комбинираме отделните дрехи. Много жени обаче се чустват комфортно с панталон. За тях стилните дамски комплекти са едно добро решение за готова комбинация, която придава изискан външен вид.

Когато става въпрос за обличане всяка сутрин, не можем да отречем любовта си към лесни тоалети. Разбира се, никога не искаме да жертваме стила, но ако тоалетът не изисква твърде много от времето ни, за да го приготвим, той получава бонус точки! И това е особено вярно, когато закъсняваме. За щастие, една от най-горещите тенденции са комплектите. Това е тенденция, която напълно подкрепяме! Може би някои от вас свързват комплектите с традиционния дамски костюм с панталон или права пола, но това вече изобщо не е така. В днешно време има много повече възможности. Комплектите могат да включват блейзър и панталон, блейзър и пола, риза и къси панталонки, шорти и кроп топ и др.

Съвпадащите комплекти изискват много малко мислене, когато се обличате. Освен това получавате множество тоалети в едно. Можете да носите дрехите от комплекта отделно и да ги съчетавате и с други дрехи.

А най-хубавото е, че дамските комплекти спестяват пари, защото обикновено са на по-ниска цена, отколкото ако се закупи всяка от дрехите поотделно.

Вижте за вдъхновение няколко предложения дамски комплекти от Vizia Store.

Viziastore

Комплект в лилав цвят от копринен рипс. Горната част е със свободен силует, панталонът е с ластик и широки крачоли. С тази визия ще изглеждате като с гащеризон, но ще си спестите наудобството при обличането на този вид дреха.

Viziastore

Сет от две части в лилаво. Горната част е риза със свободен силует. Панталонът е с висока талия и със свободни крачоли.

Viziastore

Комплект от пола и блуза в маслено зелено с цветни шарки. Горната част е по-къса и е с паднал ръкав. Полата е със свободен силует и има ластик на талията.

Viziastore

Комплект в бяло и червено със златисти нишки. Горната част е с къс ръкав и се закопчава с копчета. Полата е на ластик в талията.