Пригответе се за есента - разгледайте гардероба си и вижте какво да облечете през предстоящия сезон

Есента е вече тук и усещаме нейната прегръдка особено в сутрешните часове. Времето навън е хладно и, ако се поддадем на измамното усещане за топлина, можем доста да съжалим, че не сме взели връхна дреха. Освен това, метеорологичните условия стават все по-непредвидими и понякога дъждът ни изненадва. Ако нямаме под ръка любим пуловер, яке или дънки, можем дълбоко да съжаляваме за решението си да облечем феерична рокля, например.

Пуловер

Ето защо е крайно време да разгледате и вие своя гардероб. Едно пренареждане може да освежи не само визиите, на които залагате по-често, но и да ви оттърве от някои досадни дрехи, които винаги оставяте на заден план. Благодарение на това упражнение, ще си освободите още място в гардероба, за да актуализирате и допълните с онова, на което сте хвърлили око. А кое ще бъде моден тренд през предстоящия есенно-зимен сезон – това ще разберете в следващите редове.

Кои ще бъдат актуалните модели дънки през този сезон?

Знаете, че през есента едни от най-предпочитаните панталони, са дънките. Те ни препазват дори в най-студените дни, а заедно с това са и изключително удобни. Цветът им може да бъде така подбран, че да се вписва в голяма част от визиите, на които смятаме да отделяме по-голямо внимание.

Тази есен ще бъдат особено актуални любимите на всички дамски дънки с висока талия. Можете да ги съчетаете с риза, тениска или пуловер, при това – еднакво успешно. Освен всичко друго, са и много удобни и през зимата, защото предпазват по-голяма част от тялото ни от измръзване. Добавете чифт дълги ботуши или боти на ток и веднага ще придобиете зашеметяваща визия. По този начин можете да имате лесно и бързо решение както за дните, в които сте решили да се разходите сред природата, така и на вашето работно място, какъвто например е офисът.

На какви пуловери да заложим през тази есен?

През есента искаме хем да ни е леко, хем да ни е топло. Това е възможно само и единствено в случаите, в които решим да изберем кашмирен пуловер. Тази материя е като дар за кожата, защото е много мека, но в същото време успява да запази и температурния комфорт около тялото ни. Цената ѝ може да ви се стори малко по-висока от стандартната. Но това не бива да ви притеснява. Качеството, което получавате, ще бъде ненадминато. Кашмирът позволява много лесна поддръжка, а самата форма на дрехата не се губи, дори и ако решите, да я изперете в пералня и сушилня. Разбира се, препоръчваме ви да следвате инструкциите за употреба и да не взимате решения, които биха увредили тъканите. Ако все още не сте открили любимия си дамски пуловер кашмир, ви препоръчваме да го направите възможно по-бързо. Така ще можете да се насладите на тази невероятна материя през следващите месеци.

Тази есен освен дамските дънки с висока талия и кашмирените пуловери, актуални ще бъдат и коженото яке и вълнените шапки. Те придават една завършеност на визията ви, с която ще се чувствате в крак с най-новите тенденции на пазара. Освен всичко друго, ще запазите и топлината около тялото си, за да не може нито една промяна в метеорологичните условия на средата да ви изненада. Освежете гардероба си още сега и придобийте зашеметяваща есенна визия.