Тенденциите в цветовете за мъжко облекло пролет/лято 2022

Trendstop представя на читателите първи поглед върху ключовите вдъхновения за цветното мъжко облекло, появяващо се на модните подиуми през пролет/лято 2022.

Men's trendy colors

Сезонната палитра за мъжкото облекло се развива, за да отразява общите теми, подчертаващи пролетта и лятото на 2022. Водени от промяната в нагласите на потребителите, цветовете рисуват природата за вдъхновение с нюансите „на земята“ и свежите оттенъци на листата. По-универсалният, по отношение на пола, подход предоставя нови възможности за разширяване на класическия цветен репертоар на мъжкото облекло, тъй като потребителите все повече гледат на модата като на средство за себеизразяване и лично творчество.

Истинско земно зелено

Истинското земно зелено е появяващ се тон, който означава оптимизъм и ново начало. Този вдъхновен от пролетта нюанс съдържа уникално усещане за изискано забавление, съчетано със земен, растителен, естествен тон, който отразява интереса на потребителите и дизайнерите да се върнат обратно към естествените и най-малко въздействащите методи за боядисване.

Men's trendy colors

Червено

Тук се използва червено, което размива линиите между половете. Розовите нюанси въвеждат по-женствен аспект, омекотявайки веднъж суровите или прекалено ярките нюанси и внасяйки чувство на забавление и креативност в използването на цветовете за мъжкото облекло. Едва доловимите земни нюанси служат за утвърждаване на оттенъците в природата, отразявайки нови нагласи на потребителите.

Men's trendy colors

Ретро спортни комбинации

Винтидж цветовите комбинации се преосмислят през обектива на модерното и се интегрират в спортни силуети. Отново традиционните граници между половете са оставени в миналото, тъй като мъжете изследват ново чувство за изразяване, прегръщайки своята женска страна. Има усещане за свобода на изразяване и индивидуалност, не само в отделните нюанси, но и в начина, по който те са оформени и комбинирани заедно.

Men's trendy colors