Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Обувки от змийска кожа за пролетта 2012


Обувки от змийска кожа за пролетта 2012Обувките от истинска змийска кожа, които окупираха модния подиум в Милано, обещават да се превърне в голямата модна тенденция през тази пролет.

Бляскавото шоу за висша мода в Милано показва водещите тенденции при обувките за пролетния сезон 2012 г. обувките ще са с флорални мотиви, ярки щампи, подходящи както за жени в по-романтичен стил, така и за смелите дами. Голям хит през сезона ще бъдат обувките от истинска змийска кожа.

подробно...


Къси нокти в смели цветове за пролетта на 2012


Къси нокти в смели цветове за пролетта на 2012Всяка неестествена дължина на ноктите постепенно губи почва сред модни тенденции, пише БГНЕС.

Късите нокти ще бъдат най-популярни през пролетта на 2012. Най-модни пък ще са смелите и ярки тонове, които сами ще се убедите не стоят толкова добре на дълги нокти. Оранжева, жълта или синя ще бъде цветната палитра при маникюра.

подробно...


Нова тенденция в боядисването на косата този сезон


Нова тенденция в боядисването на косата  този сезонДженифър Хъдсън и Наоми Кембъл са малка част от знаменитостите, които утвърдиха тенденцията като актуална за сезона. Иновацията във фризурите се крие в естествения нюанс в корените на косата, който постепенно променя цвета си в краищата. В зависимост от цвета на косата ви, плавното преливане има два варианта – от тъмен към светъл нюанс или обратното.

Тази мода улеснява жените, защото вече няма да е необходимо да посещавате фризьорския салон всеки месец, за да боядисвате корените си. Ползата е, че се акцентира върху естествената ви коса. Не бива да пренебрегвате и цвета на лицето си, гардероба и обичайни си грим при избор на боя за коса.

подробно...


Вратовръзката отново превзема модния подиум


Вратовръзката отново превзема модния подиумДостатъчно беше "възрастните" да престанат да я носят, за да й се нахвърлят "младежите". Вратовръзката, която през последните години все повече губеше популярност, се завърна на парижките подиуми, но дали ще успее да излезе трайно от шкафа със "старомодни" вещи?

"Никога не нося вратовръзка. С изключение на понеделник следобед, когато се срещам с баща ми Бернар (президент на компанията LVMH). На такава среща, ако не нося вратовръзка, ще съм единствен", казва 34-годишният Антоан Арно по време на първото ревю на марката Берлути, в което вратовръзката е доста силно представена.

подробно...


Звездите вече носят дрехи от колекциите за пролет-лято 2012


Звездите вече носят дрехи от колекциите за пролет-лято 2012Световно известни актриси и певици вече се обличат с модели от колекциите пролет-лято 2012 на световните дизайнери.

Една от основните модни тенденции за пролет-лято 2012 са късите блузи. На награждаването на наградите Еми 2011 актрисата Гуинет Полтроу беше в тоалет на Emilio Pucci от колекция пролет-лято 2012 с къса горна част и дълга пола.

подробно...


Модна къща Принцес представя модните тенденции за 2012


Модна къща Принцес представя модните тенденции за 2012Най-актуалното в официалните рокли през новата година ще е животинският принт - тигрово, зебра, леопардово и то в съчетание с лилаво. Земните цветове като жълто, бежово, златисто също трябва да присъстват в гардероба ни. Разбира се не трябва да изключваме и класическото черно. Цветовете за булченски рокли са отново бяло и шампанско, но в комбинация с екстравагантни аксесоари в други цветове. Много актуално е съчетанието на дантелата с тафта, както и копринените разпилени рокли, така модерни и за абитуриентските балове.

подробно...


Завръща се на мода мокрият ефект на косата


Завръща се на мода мокрият ефект на косатаЕдна от най-обичаните от жените модна тенденция – мократа коса, ще си възвърне популярността от 80-те през следващия сезон.

Водещите стилисти в света поставиха мокрия ефект на кичурите като една от най-актуалните фризури за 2012 г.

Прическата е подходяща за всякакъв тип коси - от много къси до дълги до кръста. Със сигурност следващата година ще оползотворите големи количества гел, за да се придържате към тенденцията за гладка коса.

подробно...


За Нова година изберете прозрачна рокля


За Нова година изберете прозрачна рокляДизайнерите от цял свят единодушно обявиха основната модна тенденция за Нова година - прозрачните материи.

Най-добрият начин да привлечете вниманието е да покажете малко повече, отколкото трябва. Прозрачните материи изглеждат доста стилно, а изборът на визия зависи от смелостта на всяка жена. Дизайнерите се опитват да угодят на всеки стил и създадоха разнообразни модели – от такива, които почти изцяло показват тялото до по-целомъдрени рокли, които имат само няколко прозрачни елемента.

подробно...


Матрьошките вдъхновяват детската мода за есен-зима 2011/2012


Матрьошките вдъхновяват детската мода за есен-зима 2011/2012Руската матрьошка вдъхновява детските колекции за есен-зима 2011/2012 на модните марки Kenzo, Benetton и IKKS.

Материите са дебели, а дизайнът топъл и удобен като за ледения въздух в Санкт Петербург и Москва. Децата ще бъдат модерни с цветни щампи, пискюли и бродирани ботуши, наподобяващи цветовете на руските кукли. Задължително към палтата дизайнерите са прибавили шапки ръкавици и чорапогащи в ярки цветове.

подробно...


Синоптично-модна прогноза на Deichmann очерта актуалните тенденции при обувките за сезон есен/зима 2011/2012


Синоптично-модна прогноза  на Deichmann очерта актуалните  тенденции при обувките за сезон есен/зима  2011/2012Вчера немската компания Deichmann представи с танцов пърформанс и нестандартна синоптична прогноза тенденциите за новия есенно-зимен сезон при дамските обувки. Акцент беше една от най-популярните колекции на веригата, Graceland.

Стилният амфитеатрален интериор на джаз-клуб Студио 5 в НДК събра много гости, представители на медиите и почитатели на любимия дамски аксесоар. Сред гостите бяха забелязани актрисите Силвия Лулчева и Деси Тенекеджиева, известни със страстта си към обувките.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мартина Вачкова


Актриса и телевизионна водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи