Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"

В наши дни, модата е придобила един по-друг оттенък - който носи нещо различно, уникално и оригинално е модерен. А какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

Най-големият моден портал в България - Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля". Конкурсът ще се проведе от 17 септември до 17 декември 2018. Няма ограничения за възрастта на участниците. Роклите са изключително подходящи за деца и за техните майки.

 Най-големият моден портал на България - Fashion.bg обявява конкурс

Конкурс за рисунка / дизайн


Разпечатайте приложения темплейт във формата на рокля https://cdn.fashion.bg/template14.pdf и върху него нарисувайте дизайн на роклята. Няма ограничение за използваните материали - бои, моливи, пастели. Възможно е да се направи също колаж от снимки (ако имате права за ползване на снимките) или файлът да се обработи на компютър. Необходимо е ние да получим дизайн върху предоставения от нас темплейт.

Ако не можете да разпечатате шаблона, но много искате да участвате, просто ни изпратете рисунка във формат A4 (портрет) като се съобразите с размерите на роклята. Ние ще изрежем рисунката с нашия шаблон.

Ще бъдат раздадени 6 награди - 5 рокли по ваш дизайн и 1 калъф за телефон с ваш дизайн. Избраните дизайни ще бъдат по преценка на организаторите.

Всички участници ще получат 40% отстъпка ако желаят да закупят роклята, която са нарисували от https://www.fashion.bg/narisuvai-roklia/

Теглене на наградите:
22.10. - 1 рокля
22.11. - 1 рокля
15.12. - 3 рокли и 1 калъф за телефон

Снимките на вашия дизайн върху темплейта изпращайте на адрес office@fashion.bg

За повече информация разгледайте
https://www.fashion.bg/shop/как-да-поръчам-рокля-по-свой-дизайн#

Роклите, които вече участват в конкурса можете да видите тук https://kakseoblichame.fashion.bg/Нарисувай-си-рокля

Днес, 22.10.2018 избрахме първата спечелила рокля - модел на Теодора Колева.

Рози Теодора Колева

Днес, 22.11.2018 избрахме втората спечелила рокля - модел на Магдалена. Напомняме, че всички останали модели участват за следващото теглене, което е на 15.12.2018.

Танцьорка

Днес, 15.12.2018 избрахме последните наградени в нашия конкурс. Осъзнахме колко е трудно да се оценят творби, създадени с толкова желание и старание. Затова решихме да дадем една допълнителна награда. При избора на наградените се ръководихме от това спечелилите рокли да са цветни и оригинални.

Рокли печелят:

Никол ПееваЛорена Стефанова

Никол Пеева, Лорена Стефанова

Ани АнгеловаСветлана Йовчева

Ани Ангелова, Светлана Йовчева

Светлана Йовчева

Калъфче за телефон печели Кристиана Кирчева

Кристиана КирчеваКристиана Кирчева

На всички участници в конкурса решихме да направим 40% отстъпка от цената ако желаят да поръчат своята рокля на https://www.fashion.bg/shop