Модна къща Принцес показа модните тенденции за 2012

Модна къща Принцес показа модните тенденции за 2012Носителката на титлата Мис София Анна-Мария Чернева се размечта за сватба. Това стана след като брюнетката облече булчинска рокля по време на фотосесията за модна къща "Принцес". В сватбения бутик на марката беше истински моден празник навръх Коледа. Дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова на чаша шампанско, сладки и плодове разказаха какво е новото в тенденциите за 2012 година, а всичко това беше заснето от водещата на "Последен писък" Тони Рапонска и ще се излъчи тази вечер от 22.30 часа.

Най-актуалното в официалните рокли през новата година ще е животинският принт - тигрово, зебра, леопардово и то в съчетание с лилаво. Земните цветове като жълто, бежово, златисто също трябва да присъстват в гардероба ни. Разбира се не трябва да изключваме и класическото черно.

Цветовете за булчински рокли са отново бяло и шампанско, но в комбинация с екстравагантни аксесоари в други цветове. Много актуално е съчетанието на дантелата с тафта, както и копринените разпилени рокли, така модерни и за абитуриентските балове. През 2012 година заложете на късите рокли, дългите ги оставете за много тежките вечери. Косите трябвада са прибрани на кок, но с няколко закачливи падащи кичури, а в грима на всяка цена да присъства златно. И най-важното е, каквото и да облечете - трябва вие да се почувствате красива, като се погледнете в огледалото!