Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Тенденции

Тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


73% от булките избират рокля без презрамки


73% от булките избират рокля без презрамкиМнозинството булки, които са се венчали през миналата година, са избрали рокля без презрамки, показва ново проучване.

Сватбената рокля може би е една от най-скъпите в живота. За това е разбираемо, че жените искат да изглеждат като принцеси и прахосват купища пари за това.

подробно...


Дългите поли също са модерни


Дългите поли също са модерниТази година се разширява периметъра на модерните дълги поли. Те могат да бъдат от всякаква материя и форма. Предимството на дългите поли е, че отиват на всеки и могат да прикрият недостатъците и да изтъкнат най-доброто от фигурата.

Високите жени, които искат да изглеждат по-ниски трябва да носят дълги поли в два цвята и то хоризонтални. Болерото също помага да изглеждат по-ниски.

подробно...


Нокти в жълто и оранжево за лято 2012


Нокти в жълто и оранжево за лято 2012Да живеят жълтите и оранжеви нюанси в палитрата с лакове за нокти това лято! Летният маникюр тази година е истински бунт на цветовете.

През лятото ноктите привличат огромно внимания, а тази година тенденциите са за пъстри и шарени тонове. Любителките на класиката могат да заложат на утвърдения френски маникюр или просто прозрачен лак за нокти, но за тези, които искат да се гмурнат в горещите вълни на цветното, специалистите препоръчват жълто, оранжево, зелено и синьо.

подробно...


Корсетите се върнаха отново на мода


 Корсетите се върнаха отново на модаКорсетите са предпочитани не само като бельо, но и като бански костюм за плажа това лято. Жените изглеждат едновременно елегантни и по-стройни.

Британските бутици за бельо са регистрирали 35% увеличение в продажбите на корсети за разлика от предходната година. Eдин бутик продава онлайн корсет на всеки три минути, сочи още проучването.

подробно...


Дантелени мини рокли завладяват лято 2012


 Дантелени мини рокли завладяват лято 2012Модните марки "Долче и Габана" и "Шанел" представиха летните си колекции, в които доминираха дантелените мини рокли.

Най-съблазнителния тоалет този горещ сезон ще бъде ултра късата рокля. Черната класика остава модерна, а сред материите доминира дантелата. Двете модни марки "Долче и Габана" и "Шанел" диктуват модата на летния гардероб с новите си романтични визии, които представиха.

подробно...


Какви са модните тенденции през 2012 за бъдещите майки


Какви са  модните тенденции през 2012 за бъдещите майкиСтилистите вярват, че една жена на всяка възраст и във всяка ситуация може да следва модните тенденции, а бременните жени не са изключение.

Тазгодишната топ тенденция за бъдещите майки са дългите плажни рокли, която са в слънчеви цветове и са достатъчно широки, за да осигурят прохлада и удобство. Звездните майки са последователки на тази тенденция на 100% и е време всички жени да последват техния пример.

подробно...


Панталоните в ярки цветове ще са хит през пролет-лято 2012


Панталоните в ярки цветове ще са хит през пролет-лято 2012Ярките панталони тип "цигара", прилепнали изцяло по крака, ще са основна модна тенденция тази пролет.

Модните цветове при панталоните през сезона са жълто, яркозелено и оранжево. Актрисата Джесика Алба беше дадена за пример от модните критици като звездата, която определено следи и прилага всички тенденции за сезона. През почивните дни Алба беше забелязана на разходка с децата и съпруга си, облечена по последен писък на модата – ярко жълт панталон в комбинация с шал в същия цвят. Подходящи са всички искрящи цветове, включително пастелните нюанси, които не трябва да лисват в нито един дамски гардероб.

подробно...


Deichmann представи топ тенденциите при обувките за пролет-лято 2012


Deichmann представи топ тенденциите при обувките за пролет-лято 2012Сред руините на Амфитеатъра в хотел Арена ди Сердика актрисата Жени Александрова-Лечева, досущ като истински моден екскурзовод, преведе присъстващите през импровизирана изложба, съставена от 8 водещи топ тенденции при обувките.

Модните експонати бяха разпределени в осем къта, представящи топ тенденциите лак, морски стил, корк и клиновиден ток, лико, червено и платформа, ярки цветове или вече добре познатия термин colour-block, етно и кафяво и разбира се, тенденция "лято".

подробно...


Кожени тенденции - черното прелива в карамел


Кожени тенденции - черното прелива в карамелКожата остава водеща модна тенденция за сезона, но класическият черен цвят ще бъде заменен с карамелени и по-светли нюанси.

Последните модни подиуми в Лондон, Париж и Милано утвърдиха кожата като водеща тенденция, която ще се носи "с пълна сила". На мода са кожените чанти, кожените колани, кожените аксесоари....въобще всякакви елементи, които допълват визията и са направени от този материал.

подробно...


Моряшкият стил доминира в пролетно-летните детски колекции за 2012


Моряшкият стил доминира в пролетно-летните детски колекции за 2012Моряшкият стил ще бъде основен в гардероба на малчуганите през пролетния сезон. Това показаха детските модни подиуми във Валенсия и Флоренция.

Рокли, шлифери, дънки...всички те ще бъдат съчетани със забавни и цветни аксесоари. Най-важната тенденция е морската. Тя доминира не само при банските костюми, но и в ежедневния гардероб на малките. Широки панталони в комбинация с раирана тениска или блузка са идеалното съчетание за пролетта.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Красисмир Аврамов


Певец
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи