Какви са модните тенденции през 2012 за бъдещите майки

Какви са модните тенденции през 2012 за бъдещите майкиСтилистите вярват, че една жена на всяка възраст и във всяка ситуация може да следва модните тенденции, а бременните жени не са изключение.

Тазгодишната топ тенденция за бъдещите майки са дългите плажни рокли, която са в слънчеви цветове и са достатъчно широки, за да осигурят прохлада и удобство. Звездните майки са последователки на тази тенденция на 100% и е време всички жени да последват техния пример.

Основните съвети при избора на рокля се въртят главно около цветовата палитра. Светлите и ярките цветове трябва да бъдат на онези места, които искате да подчертаете. Този модел рокля е един прост начин да изглеждате шик, макар и в напреднала бременност. Удобните шорти са други предложение за сезона като цветовите комбинации са разнообразни. Най-модерна ще бъде синята и оранжевата гама.

Ако пък направите крачка назад във времето, в никакъв случай няма да сгрешите. Ретро стилът – сламена шапка, плетени обувки с ниска подметка са прекрасни аксесоари за горещите дни. БГНЕС

Какви са модните тенденции през 2012 за бъдещите майкиКакви са модните тенденции през 2012 за бъдещите майкиКакви са модните тенденции през 2012 за бъдещите майки

Снимки:

1. H&M
2. Asos
3. - 4. H&M