Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Надхитри глада! 5 лесни трика


Надхитри  глада! 5 лесни трикаИскаш да отслабнеш, но не можеш да надвиеш чувството на глад? Спокойно, апетитът може да се излъже, и то по-лесно, отколкото си мислиш.

Започни с плодове. Страхотен трик е да надвиеш глада с витаминозна и полезна салата. Само че е по-полезно да хапваш плодове и зеленчуци ПРЕДИ, а не след обяда или вечерята.

подробно...


Диета под знака на Зодиака


Диета под знака на ЗодиакаАстрологията навлезе във всяка една сфера на живота и съвсем естествено зае място и в диетите. Тя има най-разумното обяснение защо една и съща диета действа различно на отделните хора. Проблемът или по-точно неговото решение е именно в знака, под който сте родени. Защото всяка зодия има предразположеност към различен начин на живот и различна обмяна на веществата.

Затова пристъпвайки към определена диета трябва да имаме известна представа как да отслабваме, за да не се чудим после какво не изпълняваме, че не постигаме никакъв резултат или пък толкова лош, че изобщо не се брои.

подробно...


Лунна диета 2012 и лунен календар 2012


Лунна диета 2012 и лунен календар 2012Лунната диета е доказан начин за ефективно отслабване и поддържане на стройна фигура. Тя е хранителен режим, съобрзен с фазите на Луната и нейното движение околото Земята. Освен на приливите и отливите, на растежа на растенията и на размножаването на животните, Луната оказва влияние и върху процесите в човешкото тялото.

Лунната диета е възможно най-естествената диета и спомага за възможно най-здравословно отслабване

подробно...


Боровинките помощник при борбата с килограмите


Боровинките помощник при борбата с килограмитеСпазващите диета трябва да започнат да ядат боровинки, тъй като те намаляват броя на мастните клетки в тялото с до 75 на сто, установиха американски учени.

Те открили, че боровинките могат да разрушат съществуващите мастни клетки и да предотвратят формирането на нови, което ги превръща в силно оръжие в борбата с излишните килограми. Боровинките, които вече бяха определени като суперхрана заради способността им да предотвратяват сърдечни заболявания и диабет от втори тип, съдържат високи нива на полифеноли - групи химически вещества, които са полезни за здравето.

подробно...


Бързо и трайно отслабване с трансдермални пластири №1 в Европа


Бързо и трайно отслабване с трансдермални пластири №1 в ЕвропаПредставяме най-новата технология за отслабване, която превзе Европа и САЩ, а вече е и в България - трансдермалните пластири SLIM WEIGHTTM. Създадени да повишат метаболизма и в същото време да потиснат апетита ви. Какъв е крайния резултат? БЪРЗО И ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ! Така както дълги години вече никотиновите трансдермални пластири са перфектното решение за отчаяните пушачи, които искат да откажат цигарите, така и пластирите за отслабване са най-новото оръжие в борбата с излишните килограми. Тези малки залепващи се пластири съдържат само натурални съставки, като са абсолютно безопасни и без никакви негативни ефекти.

подробно...


Създадоха торта за отслабване


Създадоха торта за отслабване Британски производители на хранителни продукти обявиха, че съвсем скоро ще пуснат на пазара торта, която ще помага на жените в борбата с излишните килограми.

Дами, забравете за изтощителните диети, защото съвсем скоро всички жени ще могат да похапват сладкиши, без да се притесняват за теглото си. Според експертите този ефект може да се постигне чрез специален екстракт от люти чушки, за които отдавна беше открито, че могат да унищожат мастните клетки.

подробно...


Не саботирайте собствената си диета


Не саботирайте собствената си диетаАко за Нова година сте си обещали, че ще свалите килограмите си, сега е моментът да се покажат резултатите.

Ако все още сте разочаровани от това, което показва везната, очевидно правите нещо нередно и допускате грешки, които най-често се правят по време на диета. Не се отказвайте от начинанието си, казва диетологът Сара Шенкер и обяснява как да се постигнат успешни резултати.

подробно...


Лунна диета 2011 и лунен календар за 2011


Лунна диета 2011 и лунен календар за 2011Популярната Лунна диета е доказан начин за ефективно отслабване и поддържане на стройна фигура. Тази диета се ръководи от лунните фази. Както знаете, Луната влияе върху процесите в тялото, тъй като голяма част от организмът ни е съставен предимно от вода. За това е създадена диета, която се влияе предимно от фазите на Луната и спомага за възможно най-здравословното отслабване.

подробно...


Млякото - помощник в диетите


Млякото - помощник в диетитеАко искате да отслабнете по-бързо, консумирайте повече млечни продукти, съветват диетолози.

Нивото на витамин D в кръвта също играе положителна роля при спазването на диети с цел отслабване. В проучването, продължило 2 години, взели участие 300 души на възраст между 45 и 60 години, които се подложили на различни диети: диета с ниско съдържание на мазнини, Средиземноморска диета и такава с ограничено съдържание на въглехидрати. Резултатите показват, че участниците, които пиели мляко всеки ден успели да свалят около 6 кг. от теглото си. Доброволците, които не консумирали мляко отслабнали с по-малко от 3 кг. за същия период.

подробно...


Всичко за диетите


Всичко за диетитеДиетите - кошмар за всички жени, които обичат да си угаждат с висококалорични храни и неизменна част от ежедневието на почти всички модерни дами. Ако и вие желаете да отслабнете с диета, но не знаете коя е точната за вас, ние ще ви помогнем да се ориентирате в света на здравословното хранене.

За да можете да отслабнете, трябва да сте наясно с причините за натрупването на килограми, с устройството на тялото и начините за правилно хранене и смъкване на килограми.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Нина Тодорова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи