Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Шоколадът помага за отслабване


Шоколадът помага за отслабванеСпоред ново проучване, намаляването на шоколада не води до загуба на тегло, а напротив.

подробно...


30-минутна интензивна тренировка за по-бързо отслабване


30-минутна интензивна тренировка за по-бързо отслабванеНов експеримент, проведен сред датчани, показва, че хората, които искат да отслабнат, трябва да залагат на кратките и интензивни, а не на продължителните и изтощителни тренировки.
Британският вестник "Телеграф" твърди, че е достатъчно да се тренира по 30 минути на ден, което ще доведе до 1/3 по-голяма загуба на телесно тегло в сравнение с едночасова или по-дълга тренировка.

подробно...


10 причини защо не отслабвате


10 причини защо не отслабватеИскате да отслабнете и наистина смятате, че правите всичко правилно - храните се балансирано и тренирате редовно - но все пак не виждате желания резултат.
Ето 10 причини, поради които може да сте затруднени с избавянето от излишните килограми...

подробно...


Най-големият враг на диетата е преяждането през уикенда


Най-големият враг на диетата е преяждането през уикендаПреяждането през уикенда е причината диетите да се провалят, установиха британски експерти.
Те твърдят, че хората на диета консумират над половината от приетите през седмицата калории в събота и неделя.
Изследването установило още, че близо 75% от хората, опитващи да свалят килограми, признават, че се поддават на големи прегрешения с храна от петък вечер до неделя.

подробно...


Отслабване с лунна диета 2014


Отслабване с лунна диета 2014Много от нас си даваме новогодишни обещания от 1 януари следващата година да започнем нов по-здравословен начин на живот - да пием повече вода, да ядем повече пресни плодове и зеленчуци и по-малко консерви и пържени храни, да спрем сладкото, да ограничим алкохола, да спортуваме повече.
Ако и вие сте си дали такова обещание и наистина сте решени да го спазите - Лунната диета може да ви бъде много добър помощник в редовното пречистване на организма.

подробно...


Диета на сокове - последен писък в диетологията


Диета на сокове - последен писък в диетологиятаСмята се, че соковете позволяват на тялото да преразпределя енергията от обичайната преработка на храната към лечение и обновяване на организма.

Няколкодневна сокова диета разрежда кръвта, чиято химия се променя. Тя е полезна за хората с акне, проблеми с храносмилането, лош сън, нощно потене.

подробно...


Известни личности отслабват благодарение на гъбите


Известни личности отслабват благодарение на гъбитеПовече хора са склонни да избягват гъбите в менюто си, но изглежда ежедневната консумация на този зеленчук помага за отслабване.

подробно...


Диетата "Дълго дишане"


Диетата "Дълго дишане" Имаме изненада за всички, които не могат да спазват диети. Нова техника за сваляне на излишните килограми се превърна в хит в Япония.

подробно...


Стойте прави по-дълго за по-стройна фигура


Стойте прави по-дълго за по-стройна фигураДама от Великобритания разкри своята тайна за отслабване - просто стои права!
Много хора са опитвали всякакви методи, за да отслабнат. Британката Лиз си е забранила седалките в автобусите и театъра.
Тя е прекарала последния месец предимно права, защото това и помага да стопи излишните мазнини. Сред обичайните съвети за сваляне на тегло са физическите упражнения, но Лиз препоръчва на жените просто да стоят прави за по-дълго време.

подробно...


Не махайте плодовете от вашата диета


Не махайте плодовете от вашата диетаВсе по-често може да срещнете диети, в които изрично се забраняват плодове. те се считам за източник на захари, което води до увеличаване на теглото, НО...

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Калин Вельов


Музикант - перкусионист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи