Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Влез във форма за лятото - намали паласките


Влез във форма за лятото - намали паласкитеПаласките са онези ненужни натрупвания около кръста, наричани още „любовни дръжки”. За тяхното образуване помагат по-големият брой мастни клетки в областта. Лошото е, че те се топят последни, при каквито и да е диети и физически упражнения. Поради това често срещано явление са видимо слаби жени, които въпреки всичко имат паласки.

подробно...


Ароматът на плодовете ни подтиква да избираме по-здравословна храна


Ароматът на плодовете ни подтиква да избираме по-здравословна хранаКогато вечер ни се налага да изберем между здравословното меню или калоричните вкуснотии, често това означава битка между волята и изкушението.
Този проблем намира решението си в помирисването на плодове преди вечеря, твърдят френски учени...

подробно...


Бракът и женското тегло


Бракът и женското теглоДамите качват близо два килограма в първите шест месеца от брака, установи ново изследване. Младоженките, които с месеци наред пазят стриктна диета, за да стопят килограми преди сватбения ден, качват най-много в първата половин година след бракосъчетанието.

подробно...


Играйте тетрис, ако искате да отслабнете


Играйте тетрис, ако искате да отслабнетеЗа хората, които са на диета, е полезно да играят класически игри, като тетрис.
Според учените, само 3 минути игра разсейват мозъка от мисълта за глад. Игрите разсейват човек и той няма време, за да си представя храна, алкохолни напитки или цигари.

подробно...


Диетичните напитки като причина за напълняване


Диетичните напитки като причина за напълняване"Привържениците на течности без захар са привърженици и на по-апетитни и големи закуски", сочат резултатите от американско изследване.
Изследователите откриха, че подсладителите нарушават контрола на сладките сензори в мозъка и по този начин му пречат да изпраща сигнали до тялото за точното количество храна от което се нуждае. В резултат, консумацията на подобни напитки увеличава хранителния прием.

подробно...


Кое предпочитат хората - да останат с наднормено тегло или да спазват хранителен и тренировъчен режим?


Кое предпочитат хората - да останат с наднормено тегло или да спазват хранителен и тренировъчен режим?Един на всеки пет възрастни с наднормено тегло предпочита да остане дебел, отколкото да се подложи на диета. Това откри британско допитване.
Около 17% от анкетираните казват, че никога не са опитвали да отслабнат, а 48 на сто са се примирили с наднорменото си тегло, защото нямат волята за диета.

подробно...


За да сте сити по-дълго хапнете половин авокадо


За да сте сити по-дълго хапнете половин авокадоСпоред експертите авокадото намалява усещането за глад между храненията. Половин авокадо на обяд изпитано задържа чувството за ситост по-дълго.
Изследването сравнява обяд, комбиниран с авокадо, и такъв, в който плодът отсъства. Резултатите показват, че авокадото стимулира чувството за ситост, инсулина в тялото и кръвообръщението.

подробно...


И днес отслабваме с диети от древността


И днес отслабваме с диети от древносттаКакто знаем: "Всичко ново е добре забравено старо".
Оказва се, че диетите на днешните знаменитости са измислени още през Средновековието и то от монаси и отшелници.
Професор по история от университета в Ланкастър е направил дълго проучване по темата.

подробно...


За рибата от А до Я


За рибата от А до ЯВ България количеството риба, което яде човек през годината е едва 4.5 килограма, което крайно недостатъчно. Рибата е една от най-здравословните храни. Добре, че си имаме Никулден, за да се сетим за тази чудна и питателна храна.

подробно...


Списък на диетите, които да отбягваме


Списък на диетите, които да отбягвамеС приближаването на празниците Британската диетична асоциация състави списък на диетите на знаменитостите, които е най-добре да се избягват.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Иван Христов


ТВ водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи