Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Ненаситените мастни киселини - помощник при свалянето на килограми


Ненаситените мастни киселини - помощник при свалянето на килограмиКонсумацията на ненаситени мастни киселини може да забави процеса на стареене на тялото, особено при по-пълните хора.

подробно...


Искате плосък корем - яжте тези 10 храни


Искате плосък корем - яжте тези 10 храниАко се борите с подуване на корема и лошо храносмилане, трябва да прочетете следващите редове. В тях водещият диетолог Касандра Барнс разкрива кои са най-добрите хранителни продукти, които могат да ви осигурят плосък корем и здрава хранителна система.

подробно...


Яжте пица и отслабнете


Яжте пица и отслабнетеНай-сетне нашите мечти се сбъднаха. Изследване, проведено в Лондон, разкри че яденето на пица води до загуба на излишни килограми. Не, това не е шега. Важното е да знаете кога и как да консумирате най-обичаната храна - пицата. В реалността диетите са кошмар, а лишението от любими ястия, води до депресии. Октомври е месецът за пицата, в който спокойно може да си позволите поне веднъж седмично да хапнете по няколко парчета, съобщават от foodpanda.

подробно...


Лунна диета 2017 - редовното пречистване на организма


Лунна диета 2017 - редовното пречистване на организмаЛунната диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята. Осъзнаваме или не, съобразяваме се с това или не, Луната влияе на водата на Земята, а нашето тяло е над 70% вода. Така че защо да не се възползваме от благотворното влияние на Лунната диета върху нашия организъм?

подробно...


Безглутенова диета


Безглутенова диета Безглутеновата диета означава консумиране на храни без глутен (протеин, който се съдържа в някои зърнени култури - пшеница, ръж, ечемик и овес). Тя е за всички, които страдат от глутенова непоносимост или искат да се хранят здравословно и да отслабнат.

подробно...


Лунна диета 2016 - Подарете си позитивна промяна


Лунна диета 2016 - Подарете си позитивна промянаЛунната диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята. Осъзнаваме или не, съобразяваме се с това или не, Луната влияе на водата на Земята, а нашето тяло е над 70% вода. Така че защо да не се възползваме от благотворното влияние на Лунната диета върху нашия организъм?

подробно...


Малки стъпки към стройна фигура като на японка


Малки стъпки към стройна фигура като на японкаКакто знаете, японките се отличават със стройност и грация, а Япония е сред държавите в света с най-нисък процент затлъстели хора - едва 3,5%. Ето как японките поддържат своята фигура...

подробно...


Протеини и аминокиселини за отслабване за жени


Протеини и аминокиселини за отслабване за жениВсеки запален спортист, а и не само – всеки човек спортуващ редовно за здраве и самочувствие, неминуемо се е срещал с редица спорове относно прием на протеин. Теориите и мненията за него са толкова крайни, че понякога са абсурдни, твърдят от сайта bg-fitness.com.

подробно...


Намалете килограмите без да се лишавате от любими храни


Намалете килограмите без да се лишавате от любими храниПреяждането може да е предизвикано от факта, че големите чаши и чинии ни карат да смятаме предлаганите порции храна и напитки за прекалено малки.

подробно...


Отслабнете с помощта на водата


Отслабнете с помощта на водатаВодата играе основна роля за смъкването на килограми, показа наскоро проведено изследване. Пиенето на около половин литър вода преди всяко хранене може да помогне на хора с наднормено тегло да отслабнат.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Деси Тенекеджиева


Певица и актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи