Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Диета Зиг-Заг - сваляте килограми без да гладувате


Диета Зиг-Заг - сваляте килограми без да гладуватеНовата диета "Зиг-заг" е лесна и ефективна. При нея се редуват протеинови дни с въглехидратни, не гладувайте и в същото време губите тегло. Този метод е подходящ дори за онези, които мразят диетите.

подробно...


Здравословното отслабване - митове и легенди


Здравословното отслабване - митове и легендиОтслабването е винаги модерна тема, а диетите сред много жени са голям хит. Те обаче не са достатъчни. Можете да видите здравословни заместители на диетитите за отслабване. Много магазини, дистрибутори и фирми за хранителни добавки ни засипват ежедневно по всички възможни начини и медии с информация за продукти и идеи за отслабване, които се квалифицират като "здравословни". Не всички хора са наясно всъщност какво значи тази дума и така към нас достига противоречива информация относно това как е добре да смъкваме излишните килограми. За това в тази статия ще разгледаме широкоразпространените митове и легенди за отслабването.

подробно...


Как да отслабнем ефективно и без диети?


Как да отслабнем ефективно и без диети?Наближава лятото и с мисълта за море през лятната отпуска започваме отново да се сещаме за думата "диета". Популярна основно сред дамите, търсена, следвана, но не винаги с добър ефект. Правенето на диети обикновено е свързано с определени лишения, глад, ограничения в часа на хранене и вида храна, за даден период от време. Малко познат факт е, че те обаче не са винаги безопасни. В някои случаи диетите могат да доведат и до здравословни проблеми, най-вече стомашно-чревни. Добре е да подхождаме разумно към нашите тела.

подробно...


Краве сирене преди лягане за стройна фигура


Краве сирене преди лягане за стройна фигураБритански изследователи са доказали, че консумацията на определена храна преди лягане може да стимулира метаболизма.

подробно...


Лукът и чесънът са незаменими по време на диета


Лукът и чесънът са незаменими по време на диетаЗнаете ли, че чесънът и лукът намаляват ефекта от диетата с високо съдържание на мазнини? В продължение на хиляди години хората по света са разпознали и използвали невероятните лечебни ползи на чесъна и лука.

подробно...


Лунна диета 2019 - един лесен начин за детоксикация на организма


Лунна диета 2019 - един лесен начин за детоксикация на организмаЛунна диета – има различни теории за влиянието на Луната върху човека. Не рядко се правят изследвания, които потвърждават, че Луната влияе върху нашето поведение или на ритъма на съня. Но има и теория, че положението на Луната може да се отрази и на теглото. Затова е измислена и прочутата лунна диета.

подробно...


Най-подходящите часове за закуска и вечеря


Най-подходящите часове за закуска и вечеряХората, които се опитват да отслабнат трябва да закусват късно и да вечерят рано, твърдят учени от Университета в Съри, Югоизточна Англия, в публикация в академичното списание Journal of Nutritional Science.

подробно...


Безсолната диета със сериозни последствия за здравето


Безсолната диета със сериозни последствия за здраветоБезсолната диета спомага за свалянето на десетина килограма. По време на безсолната диета храната се консумира на 4-5 приема. Пържената храна се изключва, всичко се приготвя на пара или се вари.

подробно...


Средиземноморската диета стимулира пробиотичните бактерии


Средиземноморската диета стимулира пробиотичните бактерии Известно е, че средиземноморската диета действа положително върху сърдечно-съдовата система и черния дроб. Американски учени откриха още един неин плюс. В чревния тракт на хората, консумиращи средиземноморската храна, има много повече полезни бактерии в сравнение с онези, които се придържат към западната диета, твърди The Daily Mail.

подробно...


Актрисата Шарън Стоун разкри тайната си за перфектна фигура


Актрисата Шарън Стоун разкри тайната си за перфектна фигураАктрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло дори и на 59 години.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Нети


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи