Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Отслабване с хапване


Отслабване с хапванеТрите основни ядения на ден трябва да бъдат заменени с шест по-малки порции, ако искате да постигнете здравословно отслабване, посъветваха диетолози.

подробно...


Отдъхнете си: Упражненията не са в основата на отслабването


Отдъхнете си: Упражненията не са в основата на отслабванетоФизическата активност има малка роля в борбата с наднорменото тегло. Вместо това общественото внимание трябва да бъде насочено към нездравословното хранене, съветват доктори.

подробно...


За да влезете във форма бързо и лесно - тренирайте с любимия


За да влезете във форма бързо и лесно - тренирайте с любимияНово изследване показва, че човекът, който най-много може да ви стимулира да тренирате е вашият партньор. Според специалистите най-ефективната програма за сваляне на излишните килограми са съвместните упражнения.

подробно...


Най-накрая диетолози с еднакво мнение за свойствата на кафето


Най-накрая диетолози с еднакво мнение за свойствата на кафетоКафето, което дълго време бе в центъра на спорове доколко е вредно или полезно, най-често е безвредно за здравето и дори има предпазващ ефект за различни болести.

подробно...


Диета: не си лягайте гладни


Диета: не си лягайте гладниДа си лягате гладни е грешка в областта на диетите, които ние всички сме правили поне веднъж в живота.

подробно...


Прочистване на организма с ленено семе


Прочистване на организма с ленено семеПреди да се пристъпи към лечение на каквото и да било заболяване е добре първо да се извърши прочистване на организма от натрупаните токсини - черният дроб, жлъчката и червата се нуждаят от "измитане" - а то ще помогне на тялото да се освободи и от натрупаните излишни мазнини и килограми. Консумирането на 1 до 3 супени лъжици смлени ленени семена дневно в рамките на 3 седмици е отличен начин да избавите организма си от отровите.

подробно...


Не на апетита - аромaтерапия с грейпфрут


Не на апетита - аромaтерапия с грейпфрут Ако сте опитвали безброй диети и нито една до сега не е постигала значителни резултати, опитайте ароматерапия.

подробно...


Три ключа за здравословно и трайно отслабване


Три ключа за здравословно и трайно отслабванеДумата диета обикновено се възприема като временна промяна в храненето, при която се намалява значително приема на калории. Тази нагласа автоматично извиква неприятни асоциации у човека, който ще се подлага на диетата, защото тя се свързва с лишаване от различни удоволствия (например сладки изкушения). Тази негативност може да бъде избегната, ако в термина "диета" се вложи по-разумно значение - навик за здравословно хранене за дълго време, който наистина дава резултати.

подробно...


Не пропускайте закуската


Не пропускайте закуската Хората, които пропускат закуската три пъти седмично, рискуват да погълнат 252 повече калории, съобщи вестник "Дейли мейл".

подробно...


Обогатете менюто си с повече фибри


Обогатете менюто си с повече фибриДиетата с високо съдържание на фибри удължава живота, показва ново проучване с участието на близо един милион души.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Венета Райкова


водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи